Nakskov SportsfiskerforeningSiden er sidst opdateret d. 25-07-2017. med bla.

Se her under.

----------------------------------------------------


Nakskov Torskefestival  


2017


Søndag d. 20. august

Pris 460,-


Du kan stadig nå det 


pt. er der få pladser tilbage til,

Nakskov Torskefestival 2017


Tilmelding på tlf. 50 49 51 06 


Klik her for at se programmetSå nærmere tiden sig igen for Nakskov Torskefestival, Nakskov Sportsfiskerforening har pudset de gamle sølv pokalerne og er igen klar med Nakskov Torskefestival 2017 for 66 tyvende gang.

 

Den traditionsrige Nakskov Torskefestival der har været afholdt af Nakskov Sportsfiskerforening siden 1952, løber i år af stablen d 20. august og der er i år plads til ca.110 deltagere, der vil blive fordelt på de ca. 10 skibe som foreningen har hyret ind til at sejle til festivalen.

 

På nuværende tidspunkt har Nakskov Sportsfiskerforening godt 60 præmier på højkant, fordelt på 27 præmie placeringer, samt de 3 flotte og historiske gamle vandre pokaler med tilhørerne følge pokaler til ejendom til de 3 vindere, og igen i år er der et graveret båd emblem til skipperen på det skib hvor vinder torsken bliver fanget og selvfølgelig er den traditionsrige lagkage for fangsten af den sjældneste fisk er også kommet på plads.

 

Bådene forlader Nakskov Havn fra Honnørkajen, når formand for Nakskov Sportsfiskerforening, Søren Andersen har budt velkommen til festivalens deltagere kl. ca. 7.55, startsignalet lyder kl. 8.00 og derefter er fiskeriet frigivet, de første skibe forvendtes at ankomme Nakskov Havn igen om eftermiddagen kl. ca. 15.00 hvor indvejningen ligeledes starter, samtidig med dette åbner foreningens boder, hvor man har mulighed for at støtte foreningens ungdomsarbejde, ved at få slukket tørsten og stillet den værste sult ved festivalens grill, de sidste skibe skal have passeret det gamle færgeleje i Nakskov Havn senest kl. 16.00.

 

Præmieuddelingen starter ca. kl. 17.00 og bliver foretaget af Formand for Nakskov Sportsfiskerforening, Søren Andersen, præmieuddelingen forventes at være færdig kl. ca.18.00.

 

Programmer til Nakskov Torskefestival 2017 med tilhørerne pokal og præmieliste samt tilmeldings blanket, kan afhentes efter d. 1. juli, på Nakskov Turistkontor, Byens ure og guld, samt Mertz Jagt og Fritid,

 

Festivalsprogrammet kan ligeledes ses på foreningens hjemmeside www.nsf-nakskov.dk, her kan man også bestille programmet og få til sendt via. Mail eller pr. post.

 

I øvrigt kan Nakskov Sportsfiskerforening meddele at man ikke bør vente for længe med at tilmelde sig, da man af erfaring ved, at der plejer at være stor rift om pladserne.

 

Bestyrelsen for Nakskov Sportsfiskerforening ønsker alle

KNÆK og BRÆK

Se referat og billeder fra Nakskov Torskefestival 2016 under Tur og medlems rapporter/ Tur Referater. 

----------------------------------------------------

Opråb! 

Nakskov Sportsfiskerforenings medlemmer!

I forbindelse med Hold Lolland Ren havde foreningen d. 31. maj skrællet tur til stykket mellem slutningen af Stødby strand og ned til Hummingen strandvej, det stykke som foreningen har fået tildelt i år, stykket skal kun gennemgås hver 5 ugen i forhold til, da vi havde Nakskov Indrefjord som skulle gennemgås hver 3 uge, dette skulle det være overkommeligt for en forening på over 100 medlemmer, desværre var der kun mødt 5 mand op på dagen til denne tur.

Vi i bestyrelsen 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter synes at dette er for dårligt, i har alle været med til at beslutte at vi er gået ned i antallet af bestyrelsesmedlemmer og lovet at hjælpe bestyrelsen med at få det til at køre, ved at give en hjælpende hånd her og der, men de har i måske glemt?

Så derfor, skal vi i fremtiden lave disse ekstra opgaver for at skaffe økonomi til foreningen og dermed jer så i kan slippe med et lavt kontingent og billige ture med stor støtte fra foreningen, vil vi gerne se noget opbakning fra jeres side nu.

Den næste skrælle tur er d. 9. august, vi mødes i klubben kl. 18.00 og køre derefter på stranden, for at samle skræl, på grund af transport osv. kan du give besked til Tor Bentsen på tlf. 20 10 59 26 om du deltager, vi håber at høre fra dig, jo flere hænder vi er, jo nemmere er det.

SÅ KOM OG VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

HUSK DET ER DIN FORENING.


Hold Lolland Ren

Så skal der igen samles skræl.

Denne gang på stykket fra slutningen af Stødby strand og ned til Hummingen strandvej, Nakskov Sportsfiskerforening har igen indgået en aftale med Lolland Kommune om at samle skræl såsom, papir, plast, flasker osv. fra april og frem til oktober.

Vi mødes i klubben næste gang d. 9/8 og d. 13/9, kl. 18.00, derefter køre vi på stranden for at samle skræl.


Men vi har brug for din hjælp


Husk alle er velkommende


Se mere under Hold Lolland Ren 2017

Husk at der altid sluttes af med en forfriskning.


For yderlig info. kontakt
 
Tor Bentsen

Tlf. 20 10 59 26

----------------------------------------------------

MEDLEMS RAPPORTER

Årets første pighvar
Tor Bentsen, 09-07-2017
Gedde - Tilmelding til årets største
Bjarne Jakobsen, 01-06-2017
Aborre - tilmelding til årets største
Henning Andreasen, 15-05-2017
Dejlig tur på fjorden.
Formanden, 12-05-2017
Tilmelding til årets største.
Formanden, 10-05-2017
Regnbueørred fra fjorden
Claus Brun, 27-04-2017
» Se alle rapporter

TURREFERATER

Klubmesterskab i havfiskeri 2017
Jakob Brun, 26-06-2017
Opråb! til Nakskov Sportsfiskerforenings medlemmer
Formanden, 16-06-2017
Hornfisketur på Nakskov Fjord.
Jakob Brun, 13-05-2017
LAKSEN ER TILBAGE!
Formanden, 25-04-2017
Pirketur på Langelandsbæltet med Amigo.
Jakob Brun, 24-04-2017
Storfangst på sydkysten.
Formanden, 23-04-2017
» Se alle Konkurrencer og ture
Viste sider: