Nakskov Sportsfiskerforening
» Turreferater 2019
» Vis 2018
» Vis 2017
» Vis 2016
» Vis 2015
» Vis 2014
» Vis 2013
» Vis 2012
» Vis 2011
» Vis 2010
» Vis 2009
» Vis 2008
» Vis 2007
» Vis 2006
» Vis 2005
» Vis 2004
» Medlems rapporter 2019

TURREFERATER 2015

Klik her hvis du ønsker at indskrive en ny beskrivelse fra en konkurrence og uploade billeder til.

Nytårstorsk 2015 - 28/12-2015

Mandag d. 28/12 2015 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening årets sidste tur i 2015. Nemlig den traditionsrige nytårstorsketur. Turen blev som så mange gange før sejlet fra Onsevig med det gode skib Skjold. På turen var der 11 deltager der alle havde en dejlig dag på Langelandsbæltet i det fine december vejr. Om selve fiskeriet var der dog ikke meget positivt at skrive om, da stort set samtlige fiskepladser der blev prøvet i nord, syd, øst eller vest virkede fuldstændig fisketomme. Derfor måtte langt de fleste deltagere tage tomhændede hjem uden nytårstorsk til gryden. Dagens sparsomme resultat blev kun 3 sølle torsk over mindstemålet til de 11 deltagere.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Morten Hansen 1,03kg.

2. Jakob Brun 0,57kg.

3. Henning Andreasen 0,55kg


30. december 2015 af: Jakob Brun
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Laksen i vinterhi. - 18. november 2015Efter flere tilsagn, afbud og ændringer af tid og dag fra vognmanden, lykkedes det sidst at få LAKSEN velfortjent på land efter en lang sæson med ikke mindre end 50 ture på vandet, det må vist være ny pr. rekord for det gode skib, udlejningen har været jævnt fordelt ud over hele sæsonen, kun afbrudt af et lille besøg hos T.P. i Langø for at få en ny membran i kølvands pumpen, men så var den også klar igen, efter hvad vi kan se i tilbagemeldings rapporter har der været masser af gode ture på vandet og der blev fanget masser af fisk, bla. flere Havørred, rigtigt mange Hornfisk og ikke mindst rigtigt, rigtigt, mange af de flade hen over efteråret, ja man må sige at det har været et godt år for det gode skib LAKSEN men også for dens mange brugere der har haft mange gode timer i det gode skib LAKSEN, nu ser vi blot frem til at det bliver forår, så LAKSEN igen kan få vand under kølen.
STORT TAK TIL ALLE DER HAR VÆRET MED TIL AT HOLDE LAKSEN SEJLENE I 2015, VI SES TIL NÆSTE ÅR.


21. november 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Årets sidste havmedetur på Langelandsbæltet. - 8/11-2015

søndag d.08/11. 2015 afholdte Nakskov Sportsfiskerforening årets sidste havmede tur på Langelandsbæltet. Turen blev som så mange gange før sejlet med det gode skib Skjold fra Onsevig. På turen var der 9 deltagere som havde en frisk dag på havet. Turen blev udsat pga. hårdt vejr fra morgenstunden, og vi stævnede derfor først ud kl 09.30. Dette gjorde at der måtte sejles langt for at finde lidt læ, og dermed lidt mere roligt vand at fiske i. Så kursen blev sat mod Langeland, nærmere betegnet området nord for Tranekær fyr. Fiskeriet gik ganske fint dagen igennem dog med lidt periodiske dødvande, der blev fanget fisk, og en del af dem var små Isinger der skulle ud igen hvor de kom fra, men der kom også en del fine Rødspætter ombord. Dagens resultat blev 97 fladfisk med hjem til de 9 deltagere, hvilket er ok set i lyset af den lange sejltid.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Jesper Andreasen 0,959kg.

2. Christian Nielsen 0,883kg.

3. Claus (Rysse) Christiansen 0,705kg.


10. november 2015 af: Claus (Rysse)Christiansen
Klik for stort billede
L.F.Mesterskab i Aborrefiskeri - 18-10-2015L.F. Mesterskab i Aborrefiskeri d. 18. oktober 2015.

Nakskov Sportsfiskerforening sluttede traditionens tro efterårsferien af med at holde deres åbne L. F. Mesterskab i Aborrefiskeri søndag d. 18. oktober i Nakskov Indrefjord, mesterskabet er åbent for alle der har interesse i lystfiskeriet og lyst til at prøve fiskeriet i Nakskov Indrefjord uden at være medlem af foreningen eller indløst dagkort til dagen, og det tilbud var der flere der gjorde brug af denne dag, der deltog 19 lystfiskere i konkurrence, foreningen kunne dog godt have tænkt sig at flere havde fundet vejen til Indrefjorden, dels for at nyde det fine efterårsvejr, et nogenlunde godt fiskeri der så småt er ved at komme i gang, også lige være med til at indtage de nye fiskebroer som Lolland Kommune netop er blevet færdige med at opstille, stort tak til alle der har været med omkring dem, det ser sku godt ud, også til fiskeriet som nok var lidt småt, men der blev fanget fisk af de fleste deltager gennem dagen, nu håber vi at fiskeriet så småt kommer i gang der nede. Konkurrencen blev traditionens tro afsluttet med lidt godt fra grillen mens vinderfiskene blev indvejet, det trækker altid folk til, alt i alt en dejlig efterårsdag 


Vinder af L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri 2015 blev.

1.pr. Claus Rysse, med en Aborre på 0,688 kg. Der modtog kr. 1000,- samt vandrepokal + pokal til ejendom.
2.pr. Johnny Gnags, med en Aborre på 0,596 kg. Der modtog kr. 500,-
3.pr. Kim Hansen, med en Aborre på 0,488 kg. Der modtog kr. 300,-


19. oktober 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
weekend tur til Møn. - 8/11-10-2015

8-11. oktober 2015 weekend tur til Møn.
Nakskov Sportsfiskerforening valgte som så mange gange før at sparke gang i efterårsferien med en forlænget weekend tur til Møn, denne gang kun med deltagelse af 5 mand, et deltager antal vi godt kunne tænke os blev lidt større hvis turene skal forsætte fremover. Vi blev desværre igen ramt af et voldsomt stormvejr og igen fra øst til sydøst, hvilket gjorde at vandet omkring Møn blev kridtet til og fiskeriet blev sat lidt til vægs, så nye pladser måtte opsøges og med stort held, stykket var ved Hårbølle mellem havnen og ralværket, et meget dybt stykke og med megen strøm, med det lå i læ også kunne der fiskes, stykket skulle vise sig at kaste 5 Havørred af sig hen over weekenden samt en lang række følgerer der løb helt med ind i strandskyllet, gedde fiskeriet i Stegenor blev også afprøvet her blev der landet 2 gedder, også her med flere følgerer. Under fiskeriet ved Hårbølle blev der spottet et Havørne par der blev set op til flere gange, en stor flok Havørne der fredag aften træk sydover, en flok Marsvin, en Sæl der lige kigge op og ikke mindst to fantastiske solnedgange, så alt i alt en rigtig god tur, ikke så mange fisk måske, men med masser af naturoplevelse, socialt samvær og hygge og ikke mindst med gensyn med et par gamle juniorer fra Næstved og Holbæk.

Der blev desværre ikke taget nogle billeder på turen denne gang, så derfor som en lille appetit vækker, bringer vi et billede af sommerhuset som foreningen forvendte at leje til Møn turene til næste år, tjek huset ud på http://www.feriepartner.dk/moen hus nr. 3306


12. oktober 2015 af: Formanden
Klik for stort billede
Klubmesterskab i Aborrefiskeri. - d. 3. oktober 2015.

Klubmesterskab i Aborrefiskeri d 3. oktober 2015.
Lørdag d. 3. oktober afholdte Nakskov Sportsfiskerforening det årlige Klubmesterskab i Aborrefiskeri, der var ikke det store fremmøde, idet at kun 5 medlemmer mødte op til dagen, det samme gjaldt for Aborrerne, de stod heller ikke ligefrem i kø for at komme til, der kun blev fanget 2 fisk på hele dagen, det dårlige fremmøde af både deltagere og Aborre skal nok findes i den lave vandstand der pt. er i fjorden samt det lidt for varme vand vi har for tiden, der gør at Aborrerne ikke helt er begyndt at trække mod brakvandet endnu, men ellers havde alle en dejlig solrig eftermiddag i Nakskov Indrefjord hvor vi kunne glæde os over at kommunen er gået i gang med at udskifte de gamle fiske broer i fjorden, det skal nok blive godt og vi glæder os til de bliver færdige.
Klubmesterskabet i Aborrefiskeri er en forløber for Nakskov Sportsfiskerforenings åbne LF. Mesterskab i Aborrefiskeri, som afholdes i Nakskov Indrefjord, søndag d. 18. oktober, fra kl. 9.00 til kl. 14.00, LF. Mesterskabet i Aborre fiskeri er åbent for alle, derfor er fiskeriet frit i Nakskov Indrefjord for alle der deltager i mesterskabet denne dag, 1 præmien er kr. 1000,- + vandrepokal + pokal til ejendom, 2 præmien er kr. 500,- og 3 præmien er kr. 300,- så slut efterårsferien af med en tur i Nakskov Indrefjord.


Klubmester i Aborrefiskeri 2015: Morten Hansen med en Aborre på 0,314 kg.
Junior Klubmester i Aborrefiskeri 2015: Tobias M. Nielsen 0,302 kg.6. oktober 2015 af: Formanden.
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Klubmesterskab i Havfiskeri 2015 - 27/9-2015

Søndag d. 27/9 2015 afholdte Nakskov Sportsfiskerforening klubmesterskab i havfiskeri. Turen blev som så mange gange før sejlet med det gode skib Skjold fra Onsevig. Klubmesterskabet skulle oprindeligt været afholdt i foråret på en pirketur, men da denne måtte aflyses blev mesterskabet flyttet til førstkommende tur i efteråret. Turen var fuldt booket med 12 deltagere, som alle havde en dejlig dag på vandet i det fantastiske efterårsvejr som dagen bød på. Om det var det flotte vejr der smittede af på bidelysten hos fladfiskene skal være usagt, men fiskeriet gik rigtig godt dagen igennem. Specielt det store antal af flotte Rødspætter om eftermiddagen var bemærkelsesværdigt. Dagens resultat blev 295 fladfisk med hjem til de 12 glade fiskere.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Morten Hansen (klubtester 2015) 1,100kg.

2. Brian Jørgensen 1,027kg.

3. Brian Lund 0,755kg.


27. september 2015 af: Jakob Brun
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Sildetur 2015 - 5/9-2015

Søndag d. 5/9 2015 afholdte Nakskov Sportsfisker Forening den årlige sildetur på Øresund. På turen var der i alt 23 deltagere. Desværre var kun de 10 mand medlem af Nakskov Sportsfisker Forening, resten var med til at fylde pladserne ud, og for at få økonomien i turen til at hænge sammen. Dagen startede i klubbens lokaler i Vejlegade med en gang morgenkaffe med tilhørende franskbrød, hvorefter bussen blev pakket og turen gik imod Vedbæk. Ved middagstid ankom det gode skib Skjold til Vedbæk havn efter formiddagsturen, i hvad man nærmest kan kalde for et regulært skybrud, ja vandet stod nærmest ned i stænger, så man ikke kunne se indtil land fra ydermolen af. Turens våde start lagde en dæmper på det høje humør, idet at det ikke var alle mand der havde fået regntøjet med på turen, så nogen enkelte måtte gennemføre turen i sjaskvådt tøj. Eftermiddagens fiskeri gik stille og roligt slag i slag, kun afbrudt af enkelte kraftige byger igen. Dagens resultat blev 1452 sild, 3 torsk og 11 makreller til de 23 sømænd.

Årets sildetur bliver i denne omgang den sidste af sin slags pga. manglende opbakning fra klubbens medlemmer. Men nye tiltag er i støbeskeen i samme weekend i 2016.


27. september 2015 af: Jakob Brun
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Nakskov Torskefestival 2015 - Søndag d. 23. august 2015Nakskov Torskefestival 2015 - Søndag d. 23. august
For 64 tyvende år i træk kunne Nakskov Sportsfiskerforening søndag d. 23. august sætte Nakskov Torskefestival 2015 i søen, det skete kl. 8.00 efter at Turistchef Henriette Lund Pedersen og Formand Søren Andersen havde budt de godt 120 deltagere og de mange fremmødte på havnen velkommen. De 120 deltagere der igen i år var fordelt på de 10 skibe foreningen havde hyret ind til dagen, fik en flot solskins morgen med vind fra øst til at tage af sted i, med vinden agten ind gik det stødt og roligt ud gennem Nakskov Fjord, desværre begyndte det at blæse op på vej ud og da man nåede bæltet blev man mødt af en masse gammel sø, hvilket gjorde dækket noget usikkert og forvandlede den ellers flotte tur ud gennem fjorden, til en rigtig ruske tur i Bæltet.
Den megen østenvind samt den gamle sø, var med til at sætte sit præg på fiskeriet gennem dage og det var ikke mange fisk der kom på dækket, faktisk så få fisk at foreningen for første gang i Festivalens 64 tyvende årlige historie, ikke kunne få uddelt alle de mange flotte præmier som foreningen havde fået sponsoreret til festivalen, det drejer sig om Dame Præminen, Junior Præmien samt Præmie nr. 33-34 og 35, disse præmier over gård til næste års Torskefestival 2016.
Efter skibenes ankomst til Nakskov Havn blev de få fisk indvejet, her var der selvfølge tale om flest Torsk, men også Makrel, Sild, Rødspætte samt en Hvilling kom på vægten, nu kunne så man kunne finde årets vinder af Nakskov Torskefestival 2015, den store præmieuddeling blev igen i år foretaget af Turistchef Henriette Lund Pedersen og Formand for Nakskov Sportsfiskerforening Søren Andersen.
Vinder af Nakskov Torskefestival 2015 blev.
1. Jan Bang, Præstø, med en Torsk på 5,75 kg.
2. Henrik W. Gulløv, Asnæs, med en Torsk på 2,79 kg.
3. Leif Milkowski, Nakskov, med en Torsk på 2,68 kg.
4. Dame Præmie. Ingen indvejning.
5. Junior Præmie. Ingen Indvejning.
6. Sjældneste Fisk. Christian N. Nielsen med en Hvilling.
7. Skipper Præmie. Kim Jensen fra m/s Amigo.

Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, Nakskov Torskefestival 2015 er slut og vi siger Tak for i år, et meget stort TAK skal lyde fra bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening til alle jer trofaste deltagere, skippere og sponsorere samt alle vores frivillige hjælpere der igen i år har støttet op om Nakskov Torskefestival, og igen i år har været med til at sætte byen Nakskov og Nakskov Sportsfiskerforening på landkortet, ikke med På Røven i Nakskov, men med Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, nemlig Nakskov Torskefestival, husk, uden jeres opbakning var Nakskov Sportsfiskerforening og Nakskov Torskefestival aldrig kommet så langt, stort tak til jer alle for dette, HUSK det er jer der er med til at gøre en forskel, giv jer selv en hånd for det.

Tak for i år og på gensyn igen til næste år d. 21. august 2016. TAK FOR I ÅR


27. august 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klubmesterskab i Havfiskeri 2015 - 31/5-2015

Turen måtte desværre aflyses pga. for kraftig vind fra syd. Klubmesterskabet afholdes i stedet for på Havmede turen søndag d. 27. September 2015

31. maj 2015 af: Jakob Brun
Hornfisketur på Nakskov fjord - 10-5-2015

Den årlige Hornfisketur måtte desværre aflyses for de 23 tilmeldte deltagere pga. Hård vind.
Turen forsøges selvfølgelig gentaget i 2016

11. maj 2015 af: Jakob Brun
Pirketur på Langelandsbæltet - 3/5-2015

Søndag d. 3/5 2015 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening atter pirketur på Langelandsbæltet. Turen blev som altid sejlet fra Onsevig, med det gode skibet Skjold. På turen var der desværre kun 8 deltagere pga. afbud i dagene op til turen. Turen blev afviklet i rigtig flot forårsvejr med sol og svag vind det meste af dagen. Hvad fiskeriet angik, var der fint med fisk dagen igennem, desværre var langt de fleste bare alt for små, og måtte derfor ud igen. Dagens sparsomme resultat blev derfor kun 17 torsk over mindstemålet til de 8 deltagere.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Christian Nielsen 1,75kg.

2. Jakob Brun 1,56kg.

3. Allan Hartkopp 1,53kg.


3. maj 2015 af: Jakob Brun
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
God fangst i Nakskov Indrefjord. - 25-04-2015

God fangst i Nakskov Indrefjord.

I forbindelse med hold Lolland ren gjorde Nakskov Sportsfiskerforening igen i år en god fangst i Nakskov Indrefjord.
Lørdag d. 25. april var en del af foreningens medlemmer (man kunne godt have brugt flere) mødt op i Nakskov Indrefjord for at hjælpe Nakskov Sportsfiskerforening med at samle skrald på stierne i Nakskov Indrefjord, og fangsten blev rigtig god, der var mange sække, og flere fyldt til randen med papir, plastik poser, dåser, flasker og meget andet, jo dagens fangst var god nok.
Efter forårs rengøringen af Nakskov Indrefjord var foreningen vært ved en hård tiltrængt forfriskning til alle dem, der havde hjulpet til.

Nakskov Sportsfiskerforening forsætter med at samle skrald på stierne i Nakskov Indrefjord sommeren igennem, det sker på følgende torsdage, d. 21/5 – 11/6 – 2/7 – 13/8 og sidste gang d. 10/9, her mødes man på lege pladsen i Nakskov Indrefjord kl. 18.30, foreningen sørger for sække, handsker, skralletænger og selvfølgelig forfriskninger, skulle nogle være interesseret i at hjælpe foreningen med disse skralleture kan foreningen kontaktes på info@nsf-nakskov.dk eller på tlf. 50 49 51 06, man kan også bare møde op, se mere på foreningens hjemmeside http://www.nsf-nakskov alle er velkommende.


27. april 2015 af: Formanden
Klik for stort billede
Klubmesterskab i Kystfiskeri - d. 11-12. april 2015


Der var masser af solskin og sølvtøj i weekenden da Nakskov Sportsfiskerforening afholdte klubmesterskab i kystfiskeri, der blev fanget ikke mindre end 28 Havørred med flere på både 2 og 3 kg. af de 13 deltagere der havde tilmeldt sig konkurrencen, de fleste Havørred blev fanget fra lørdag morgen og til hen over middag, hvor den første indvejning fandt sted kl. 13.00, her efter slog det høje og solrige vejr om til mere vind med regn lørdag aften, vinden holdt ved igen om søndagen og vanskelig gjorde fiskeriet en del, dog blev der fisket og også fanget flere Havørred rundt omkring på de lokal kyster, som punktum på en dejlig weekend var der ved den afsluttende indvejning søndag kl. 13.00 tændt op i grillen i foreningens baggård, her var der masse grillere på risten til de sultende deltager efter en lang og fiskerig weekend.

Klubmester i Kystfiskeri 2015 blev for andet år i træk Johnny ”Gangs” Andersen med en Havørred på 3,472 kg. for dette modtog han foreningens vandrepokal i Kystfiskeri samt en pokal til ejendom, lige som ham modtog et gavekort til Mertz Jagt og Fritid, på anden pladsen kom Klaus Blach med en Havørred på 2,898 kg. han modtog ligeledes et gavekort til Mertz Jag & Fritid, på tredje pladsen kom Johnny ”Cola” Hansen med en Havørred på 2,870 kg. han modtog ligeledes et gavekort Til Mertz Jagt & Fritid.


13. april 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Så er LAKSEN der igen - 8. april 2015

LAKSEN ER TILBAGE IGEN!

Ja så er LAKSEN igen tilbage i sit rette element, efter at have stået i vinterhi er foreningens gode skib LAKSEN nu blevet klargjort og sat i vandet igen, og er dermed er den klar til en ny sæson for foreningens medlemmer,Laksen er klar til udlejning fra d.13. april, udlejning forgård som sædvanlig fra Mertz Jagt & Fritid. Stort TAK til alle dem der igen i år har muliggjort at få Laksen på vandet. HUSK! Instruktions kursus i brug af Laksen bliver afholdt tirsdag d.22/4 kl. 18.00, husk vi mødes ved Laksen på Nybro plads 17, tilmelding Søren Andersen på tlf.50 49 51 06.

Bestyrelsen ønsker LAKSEN og dens burgere” KNÆK OG BRÆK”

9. april 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
22 blanke på Sjællands Odde. - Weekend tur til Sjællands Odde 26-29. marts 2015Som noget nyt havde Nakskov Sportsfiskerforening valgt at lade forårs turen gå til Sjællands Odde hvor foreningen havde lejet et ”ældre” sommerhus af Lystfiskerforeningen af 1940, huset var bygget i 1959 af foreningen selv og til lystfiskere, derfor ligger huset også tæt ved vandet med en dejlig Havørred kyst lige nede foran, hvilket de 7 deltagere der havde tilmeldt sig den forlængede weekend tur, da også gjorde flittigt brug af i et næsten havblik forårs vejr, der blev ikke brugt så megen tid på at finde fiskepladser, der blev fisket lige neden for huset og ud mod Gniben, hvor der på stykket ud for Skilderhuset i løbet af weekenden blev fanget ikke mindre end 22 Havørred med de største på godt 55 cm., fiskene blev fordelt på de fleste deltagere, der var dog et par der måtte trække en 0 bon og hvor vi måtte skære sofaen af ryggen inden vi skulle hjem, ved siden af det fremragende Havørred fiskeri blev der også tid til social hygge, kagebagning og gensyn med gamle medlemmer, en dejlig Weekend i gode venners lag ; )


30. marts 2015 af: Fromanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Generalforsamling - 20-03-2015Generalforsamling 20. marts 2015

1. Valg af dirigent.

Traditionen tro vælges Bent Henriksen.2. Formandens beretning.

Vi har igen i 2014 haft et forrygende godt år, med mange og store fisk, et foryngende godt Aborre fiskeri i efteråret i Indrefjorden igen med mange fine fisk over kiloet, det et stort plus for foreningen da det er med til at give et godt dagkort salg både i byen men også online, så økonomisk har foreningen igen i år haft et godt år, og igen en god Torskefestival lidt mindre en sidste år men stadig med stor tilslutning fra både deltagere og sponsorere, men også hvad deltagelse i foreningen mange ture og konkurrencer angår, har der er igen i år været gang i den, på de godt pare tyve ture foreningen har afholdt har der deltaget over 500 deltagere eller ca. 25 deltagere pr. tur, eller de godt 70 arrangementer, så som, Tf, klubaftener og Hold Lolland Ren samt div. ture og konkurrencer der til sammen har samlet over 1300 deltagere det er næsten 20 deltagere pr gang, det rigtigt godt gået. Vi har igen i år i haft stor hjælp fra de mange frivillige der bla. hjælper med Laksen, rengøring i klubben og flere sponsorater af forskellig art, de har hjulpet foreningen meget, et stor tak til dem, men vi skal ikke hvile på Laurbærrene derfor bør generalforsamlingen igen i år og endnu engang tænke sig rigtigt godt om, vi mangler aktive til bestyrelsen, så skal vi fremad rettet kunne holde den standard vi har i dag, må vi igen opfordre til at der kommer flere og nye kræfter på banen, bestyrelsen kan ikke blive ved med at køre i det høje gear og der er andre der må til, ikke kun til det alm. bestyrelse arbejde men også som leder til foreningens mange ture og klubaftener osv. men også hjælp til feks. TF. Med præmier og annoncer evt. fra ens daglige omgangskreds eller arbejde, var en mulighed for den enkelte at hjælpe til
Det svinske fiskeri på stykket ved Nybro, ja man kan vel næsten sige at stykket bliver voldtaget også ved højlys dag, er vi pt. ikke kommet meget længere med, vi kan ikke meget vi kan stille op pt., vores fiskerikontrol er ind over men de kan heller ikke gøre meget ved det da det meste af det der sker på stykket jo er lovligt, foreningen arbejder sammen med kommunen om en regulering af fiskeriet på stykket, med mindste mål, grej begrænsning, osv. men dette er desværre også pt. gået lidt i stå.
Foreningen forhandler lige i øjeblikket med Lolland kommunen om en ny bruger overenskomst, da den gamle er udløbet i 2012, så må vi se hvad den kommer til at indeholde, jeg ved at der pt. bliver snakket om at vi nok fremover kommer til at holde vores broer selv i Indrefjorden, derfor har vi søgt vindmøllefonde i Lolland Kommune om 200.000,- til ny broer, men ingen ved rigtigt hvor vi står, og hvad der sker lige nu. Vi har gjort meget bla. deltager vi i bruger gruppen for Nakskov Fjord, samt i bruger gruppe for byrumsfornyelse i Nakskov, alt sammen for at prøve at få noget indflydelse på vores områder.
Så har vi Laksen den har været på vandet godt 37 gange og er der med blevet meget flittigt brugt, både til fiskeri, brombær tur til Enehøje eller blot en hygge sejltur på fjorden, stor tak til de to frivillige der sørgede for at få skibet klar gjort sidste år og som igen i år køre på, tak for det.
Så er der vores klubaftener som vi pt. desværre har lukket ned, Nikolai som har hjulpet til de senere år er stoppet og derfor mangler vi mangle igen folk til at hjælpe til med de unge mennesker der tit og ofte kan være svære at holde styr på, det er noget øv da det har været et stort aktiv for foreningen som vi står og mangler, men vi håber på at finde en løsning til efteråret så vi kan komme i gang igen.
Hold Lolland ren i Nakskov Indrefjorden, vi kunne godt have brugt lidt flere hænder der nede i 2014, vi tit stod mere eller mindre alene med det eller sammen med de få faste der trofast mødte op, vi har fået kontrakten igen i år og prøver igen, men vi har brug for din hjælp dernede, så mød op og få en gå tur og et par hyggelige timer ud af det, så tag familien med, naboens datter eller hvad ved jeg alle er velkommende, der samles skræl ca. 7 gange fra april til oktober vi mødes i Indrefjorden ved legepladsen hvor der også sluttes af med en lille ting, se arbejdsplan på hjemmesiden og opslag i klubben.
Hjemmesiden der aldrig stopper med at udvikle sig, køre godt igen, bedre oplod tid, vi har droppet vores galleri det vil nu være at finde under tur ref. med op til 20 billeder samt 10 billeder under medlems rapporter, dette bliver vores nye galleri, disse vises nu i toppen af hjemmesiden klik på billede og gå direkte til rapporten. Hjemmesiden er nu også taget i brug til årets største, vi taget huld på en ny model af årets største med tilmelding direkte på hjemmesiden, vi udvidet fiske område, man vejer selv sin fisk ind og tilmelder, der er nye gaver og præmier der allerede bliver taget i brug i aften, alt sammen noget der har været under opsejling i flere år og som nu er en kendsgerning. Foreningen igen i år haft god dækning har i dagspressen samt i div. fiskebladene, de plejer at være hurtig til at få lagt nyhederne på der hjemmeside, mange gange inder for få timer samtidig med meget af det også bliver trygt i deres blade pr. da der med bringer forening ud i det ganske land.
Men igen med alt det arbejde der ikke har noget med ens fiskeri at gøre er det ved at være en sur tjans at side i bestyrelsen, vi bruger mere tid foran tastaturet, en ved fiskevandet hvor vi egentligt burde være, derfor koster det feks. Bla. Klubaftener, gedde ture osv. livet og det kan vi ikke være tjent med, så derfor bør dem der kan, træde til og melde sig til klubbens arbejde i bestyrelsen så det hele ikke bliver så surt for de få der er tilbage.
Til sidst skal der lyde en stor TAK til alle de frivillige der har hjulpet til både med Torskefestivalen men også en alle dem der hjælper foreningen i hverdagen, det er rart at have Tordenskjolds soldater klar i kulissen, ingen nævnt ingen glemt, stor tak til alle jer, og stort tak til bestyrelsen. TAK FOR ORDET!


3. Godkendelse af regnskab.

Kassereren fremlægger regnskabet for 2014, hvorefter der kan stilles spørgsmål.
Kassereren og regnskabet roses for det flotte resultat og regnskabet godkendes af generalforsamlingen.


4. Uddeling af præmier.

Aborre for junior, 1,540 kg. Anders Andersen
Aborre, 1,540 kg. Anders Andersen
Fladfisk, 1,690 kg. Jakob Brun
Gedde, 1,792 kg. Michel Karlsson
Torsk, 5,820 kg. Martin Hansen
Havørred, 3,250 kg. Tor Bentsen
Hornfisk, 720 gr. Harry Steen5. Indkomne forslag.
Der var forslag fra bestyrelsen om at udvide fiskeområdet for årets største så fiskeriet kommer til at gå til og med Møn fremover, ligesom bestyrelsen fremover ønsker at bestyrelsen skal bestå af 5 bestyrelses medlemmer.
Begge forslag blev vedtaget.


6. Valg.
Kassere. Claus Rysse, ønsker genvalg, valgt
Best. Medlem. Nikolai Hjorth, ønsker ikke genvalg, Morten Hansen valgt i stedet.
Best. Medlem. Simon Støckel, ønsker ikke genvalg, Christen Tim valgt i stedet.
Best. Medlem. Jimmy Christoffersen, ønsker ikke genvalg, udgår fremover.
Best. Medlem. pt. Ingen valgt, udgår fremover.
Suppleant. Morten Hansen, ønsker genvalg, Michel Karlsson, valgt.
Suppleant. Christen Tim, ønsker genvalg, Tor Bentsen, valgt.
Revisor. Bent Henriksen, ønsker genvalg, valgt.
Revisor. Finn Christensen, ønsker genvalg, valgt.

7. Eventuelt.


21. marts 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Få folk på listen, ingen fisk på disken. - 14-03-2015


De forhøjede præmier som Nakskov Sportsfiskerforening havde sat på til foreningens anden Aborrekonkurrence i år, der blev afholdt lørdag d. 14. marts var ikke nok til at lokke hverken fiskere eller fisk frem, 10 mand var mødt til konkurrence, men alle måtte køre hjem med en stor 0 bon da der ikke blev landet nogle fisk denne dag, det dårlige fiskeri kan have mange årsager som vi ikke skal komme ind på her den tager vi senere, foreningen har dog besluttet at videre føre de forhøjede præmier til efterårets Klubmesterskab i Aborre fiskeri som bliver afholdt lørdag d. 3. oktober, se mere om dette på foreningens hjemmeside senere.


16. marts 2015 af: Formanden
Årets første pirketur på Langelandsbæltet. - 8/3-2015

Søndag d. 8/3 2015 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening årets første pirketur på Langelandsbæltet. Turen blev som altid sejlet fra Onsevig, med det gode skibet Skjold. De 12 deltagere på turen havde alle en hyggelig dag på vandet i strålende solskin fra start til slut. Dog skulle der skulle holdes lidt ekstra fast ind imellem for ikke at miste fodfæstet pga. store bølger der kom rullende fra syd. Hvad fiskeriet angik, var der desværre ikke så meget at prale af på denne dag. Dagens sparsomme resultat blev nemlig sølle 8 torsk med hjem til de 12 ivrige fiskere.

Dagens tre største torsk blev fanget af følgende:

1. Jesper Andreasen 3,24kg.

2. Birger Arlnæs 2,90kg.

3. Christen Timm 2,75kg.


9. marts 2015 af: Jakob Brun
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Aborre Konkurrence d. 28. februar. 2015 - d. 28. februar. 2015Årets første Aborre konkurrence fandt sted på en skøn solrig lørdag eftermiddag, hvor 14 medlemmer var mødt op for at prøve forårsfiskeriet efter de store Aborre, men det blev desværre kun godt vejr og solskin der blev fanget, det lykkedes dog en enkelt deltager ved konkurrencens slutning at lade en ekelt Aborre og der med stod han som vinder af årets første Aborre Konkurrence.
Tur lederne har besluttet at 2 og 3 præmien går videre til næste Aborre Konkurrence d. 12. marts så næste tur bliver med forhøjet præmier.

Vinder blev
Anders Andersen med en Aborre på 750 gr.


1. marts 2015 af: Formanden
Klik for stort billede
Viste sider: