Nakskov Sportsfiskerforening
» Turreferater 2019
» Vis 2018
» Vis 2017
» Vis 2016
» Vis 2015
» Vis 2014
» Vis 2013
» Vis 2012
» Vis 2011
» Vis 2010
» Vis 2009
» Vis 2008
» Vis 2007
» Vis 2006
» Vis 2005
» Vis 2004
» Medlems rapporter 2019

TURREFERATER 2019

Klik her hvis du ønsker at indskrive en ny beskrivelse fra en konkurrence og uploade billeder til.

Generalforsamling - 20-03-2015Generalforsamling 20. marts 2015

1. Valg af dirigent.

Traditionen tro vælges Bent Henriksen.2. Formandens beretning.

Vi har igen i 2014 haft et forrygende godt år, med mange og store fisk, et foryngende godt Aborre fiskeri i efteråret i Indrefjorden igen med mange fine fisk over kiloet, det et stort plus for foreningen da det er med til at give et godt dagkort salg både i byen men også online, så økonomisk har foreningen igen i år haft et godt år, og igen en god Torskefestival lidt mindre en sidste år men stadig med stor tilslutning fra både deltagere og sponsorere, men også hvad deltagelse i foreningen mange ture og konkurrencer angår, har der er igen i år været gang i den, på de godt pare tyve ture foreningen har afholdt har der deltaget over 500 deltagere eller ca. 25 deltagere pr. tur, eller de godt 70 arrangementer, så som, Tf, klubaftener og Hold Lolland Ren samt div. ture og konkurrencer der til sammen har samlet over 1300 deltagere det er næsten 20 deltagere pr gang, det rigtigt godt gået. Vi har igen i år i haft stor hjælp fra de mange frivillige der bla. hjælper med Laksen, rengøring i klubben og flere sponsorater af forskellig art, de har hjulpet foreningen meget, et stor tak til dem, men vi skal ikke hvile på Laurbærrene derfor bør generalforsamlingen igen i år og endnu engang tænke sig rigtigt godt om, vi mangler aktive til bestyrelsen, så skal vi fremad rettet kunne holde den standard vi har i dag, må vi igen opfordre til at der kommer flere og nye kræfter på banen, bestyrelsen kan ikke blive ved med at køre i det høje gear og der er andre der må til, ikke kun til det alm. bestyrelse arbejde men også som leder til foreningens mange ture og klubaftener osv. men også hjælp til feks. TF. Med præmier og annoncer evt. fra ens daglige omgangskreds eller arbejde, var en mulighed for den enkelte at hjælpe til
Det svinske fiskeri på stykket ved Nybro, ja man kan vel næsten sige at stykket bliver voldtaget også ved højlys dag, er vi pt. ikke kommet meget længere med, vi kan ikke meget vi kan stille op pt., vores fiskerikontrol er ind over men de kan heller ikke gøre meget ved det da det meste af det der sker på stykket jo er lovligt, foreningen arbejder sammen med kommunen om en regulering af fiskeriet på stykket, med mindste mål, grej begrænsning, osv. men dette er desværre også pt. gået lidt i stå.
Foreningen forhandler lige i øjeblikket med Lolland kommunen om en ny bruger overenskomst, da den gamle er udløbet i 2012, så må vi se hvad den kommer til at indeholde, jeg ved at der pt. bliver snakket om at vi nok fremover kommer til at holde vores broer selv i Indrefjorden, derfor har vi søgt vindmøllefonde i Lolland Kommune om 200.000,- til ny broer, men ingen ved rigtigt hvor vi står, og hvad der sker lige nu. Vi har gjort meget bla. deltager vi i bruger gruppen for Nakskov Fjord, samt i bruger gruppe for byrumsfornyelse i Nakskov, alt sammen for at prøve at få noget indflydelse på vores områder.
Så har vi Laksen den har været på vandet godt 37 gange og er der med blevet meget flittigt brugt, både til fiskeri, brombær tur til Enehøje eller blot en hygge sejltur på fjorden, stor tak til de to frivillige der sørgede for at få skibet klar gjort sidste år og som igen i år køre på, tak for det.
Så er der vores klubaftener som vi pt. desværre har lukket ned, Nikolai som har hjulpet til de senere år er stoppet og derfor mangler vi mangle igen folk til at hjælpe til med de unge mennesker der tit og ofte kan være svære at holde styr på, det er noget øv da det har været et stort aktiv for foreningen som vi står og mangler, men vi håber på at finde en løsning til efteråret så vi kan komme i gang igen.
Hold Lolland ren i Nakskov Indrefjorden, vi kunne godt have brugt lidt flere hænder der nede i 2014, vi tit stod mere eller mindre alene med det eller sammen med de få faste der trofast mødte op, vi har fået kontrakten igen i år og prøver igen, men vi har brug for din hjælp dernede, så mød op og få en gå tur og et par hyggelige timer ud af det, så tag familien med, naboens datter eller hvad ved jeg alle er velkommende, der samles skræl ca. 7 gange fra april til oktober vi mødes i Indrefjorden ved legepladsen hvor der også sluttes af med en lille ting, se arbejdsplan på hjemmesiden og opslag i klubben.
Hjemmesiden der aldrig stopper med at udvikle sig, køre godt igen, bedre oplod tid, vi har droppet vores galleri det vil nu være at finde under tur ref. med op til 20 billeder samt 10 billeder under medlems rapporter, dette bliver vores nye galleri, disse vises nu i toppen af hjemmesiden klik på billede og gå direkte til rapporten. Hjemmesiden er nu også taget i brug til årets største, vi taget huld på en ny model af årets største med tilmelding direkte på hjemmesiden, vi udvidet fiske område, man vejer selv sin fisk ind og tilmelder, der er nye gaver og præmier der allerede bliver taget i brug i aften, alt sammen noget der har været under opsejling i flere år og som nu er en kendsgerning. Foreningen igen i år haft god dækning har i dagspressen samt i div. fiskebladene, de plejer at være hurtig til at få lagt nyhederne på der hjemmeside, mange gange inder for få timer samtidig med meget af det også bliver trygt i deres blade pr. da der med bringer forening ud i det ganske land.
Men igen med alt det arbejde der ikke har noget med ens fiskeri at gøre er det ved at være en sur tjans at side i bestyrelsen, vi bruger mere tid foran tastaturet, en ved fiskevandet hvor vi egentligt burde være, derfor koster det feks. Bla. Klubaftener, gedde ture osv. livet og det kan vi ikke være tjent med, så derfor bør dem der kan, træde til og melde sig til klubbens arbejde i bestyrelsen så det hele ikke bliver så surt for de få der er tilbage.
Til sidst skal der lyde en stor TAK til alle de frivillige der har hjulpet til både med Torskefestivalen men også en alle dem der hjælper foreningen i hverdagen, det er rart at have Tordenskjolds soldater klar i kulissen, ingen nævnt ingen glemt, stor tak til alle jer, og stort tak til bestyrelsen. TAK FOR ORDET!


3. Godkendelse af regnskab.

Kassereren fremlægger regnskabet for 2014, hvorefter der kan stilles spørgsmål.
Kassereren og regnskabet roses for det flotte resultat og regnskabet godkendes af generalforsamlingen.


4. Uddeling af præmier.

Aborre for junior, 1,540 kg. Anders Andersen
Aborre, 1,540 kg. Anders Andersen
Fladfisk, 1,690 kg. Jakob Brun
Gedde, 1,792 kg. Michel Karlsson
Torsk, 5,820 kg. Martin Hansen
Havørred, 3,250 kg. Tor Bentsen
Hornfisk, 720 gr. Harry Steen5. Indkomne forslag.
Der var forslag fra bestyrelsen om at udvide fiskeområdet for årets største så fiskeriet kommer til at gå til og med Møn fremover, ligesom bestyrelsen fremover ønsker at bestyrelsen skal bestå af 5 bestyrelses medlemmer.
Begge forslag blev vedtaget.


6. Valg.
Kassere. Claus Rysse, ønsker genvalg, valgt
Best. Medlem. Nikolai Hjorth, ønsker ikke genvalg, Morten Hansen valgt i stedet.
Best. Medlem. Simon Støckel, ønsker ikke genvalg, Christen Tim valgt i stedet.
Best. Medlem. Jimmy Christoffersen, ønsker ikke genvalg, udgår fremover.
Best. Medlem. pt. Ingen valgt, udgår fremover.
Suppleant. Morten Hansen, ønsker genvalg, Michel Karlsson, valgt.
Suppleant. Christen Tim, ønsker genvalg, Tor Bentsen, valgt.
Revisor. Bent Henriksen, ønsker genvalg, valgt.
Revisor. Finn Christensen, ønsker genvalg, valgt.

7. Eventuelt.


21. marts 2015 af: Formanden
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billedeKlik for stort billede
Klik for stort billede
Viste sider: