Nakskov Torskefestival – Søndag d. 23. august 2015

Nakskov Torskefestival 2015 – Søndag d. 23. august

For 64 tyvende år i træk kunne Nakskov Sportsfiskerforening søndag d. 23. august sætte Nakskov Torskefestival 2015 i søen, det skete kl. 8.00 efter at Turistchef Henriette Lund Pedersen og Formand Søren Andersen havde budt de godt 120 deltagere og de mange fremmødte på havnen velkommen. De 120 deltagere der igen i år var fordelt på de 10 skibe foreningen havde hyret ind til dagen, fik en flot solskins morgen med vind fra øst til at tage af sted i, med vinden agten ind gik det stødt og roligt ud gennem Nakskov Fjord, desværre begyndte det at blæse op på vej ud og da man nåede bæltet blev man mødt af en masse gammel sø, hvilket gjorde dækket noget usikkert og forvandlede den ellers flotte tur ud gennem fjorden, til en rigtig ruske tur i Bæltet.
Den megen østenvind samt den gamle sø, var med til at sætte sit præg på fiskeriet gennem dage og det var ikke mange fisk der kom på dækket, faktisk så få fisk at foreningen for første gang i Festivalens 64 tyvende årlige historie, ikke kunne få uddelt alle de mange flotte præmier som foreningen havde fået sponsoreret til festivalen, det drejer sig om Dame Præminen, Junior Præmien samt Præmie nr. 33-34 og 35, disse præmier over gård til næste års Torskefestival 2016.
Efter skibenes ankomst til Nakskov Havn blev de få fisk indvejet, her var der selvfølge tale om flest Torsk, men også Makrel, Sild, Rødspætte samt en Hvilling kom på vægten, nu kunne så man kunne finde årets vinder af Nakskov Torskefestival 2015, den store præmieuddeling blev igen i år foretaget af Turistchef Henriette Lund Pedersen og Formand for Nakskov Sportsfiskerforening Søren Andersen.
Vinder af Nakskov Torskefestival 2015 blev.
1. Jan Bang, Præstø, med en Torsk på 5,75 kg.
2. Henrik W. Gulløv, Asnæs, med en Torsk på 2,79 kg.
3. Leif Milkowski, Nakskov, med en Torsk på 2,68 kg.
4. Dame Præmie. Ingen indvejning.
5. Junior Præmie. Ingen Indvejning.
6. Sjældneste Fisk. Christian N. Nielsen med en Hvilling.
7. Skipper Præmie. Kim Jensen fra m/s Amigo.

Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, Nakskov Torskefestival 2015 er slut og vi siger Tak for i år, et meget stort TAK skal lyde fra bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening til alle jer trofaste deltagere, skippere og sponsorere samt alle vores frivillige hjælpere der igen i år har støttet op om Nakskov Torskefestival, og igen i år har været med til at sætte byen Nakskov og Nakskov Sportsfiskerforening på landkortet, ikke med På Røven i Nakskov, men med Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, nemlig Nakskov Torskefestival, husk, uden jeres opbakning var Nakskov Sportsfiskerforening og Nakskov Torskefestival aldrig kommet så langt, stort tak til jer alle for dette, HUSK det er jer der er med til at gøre en forskel, giv jer selv en hånd for det.

Tak for i år og på gensyn igen til næste år d. 21. august 2016. TAK FOR I ÅR

Klik på programforside og at se hele programmet