Nakskov Torskefestival 2017

Søndag d. 20. august

Se referat og billeder fra Nakskov Torskefestival 2017 under, Tur og medlems rapporter/ Tur Referater.

Deltager Pris 460,-

Klik her for at se programmet

Så nærmere tiden sig igen for Nakskov Torskefestival, Nakskov Sportsfiskerforening har pudset de gamle sølv pokalerne og er igen klar med Nakskov Torskefestival 2017 for 66 tyvende gang.

 

Den traditionsrige Nakskov Torskefestival der har været afholdt af Nakskov Sportsfiskerforening siden 1952, løber i år af stablen d 20. august og der er i år plads til ca.110 deltagere, der vil blive fordelt på de ca. 10 skibe som foreningen har hyret ind til at sejle til festivalen.

På nuværende tidspunkt har Nakskov Sportsfiskerforening godt 60 præmier på højkant, fordelt på 27 præmie placeringer, samt de 3 flotte og historiske gamle vandre pokaler med tilhørerne følge pokaler til ejendom til de 3 vindere, og igen i år er der et graveret båd emblem til skipperen på det skib hvor vinder torsken bliver fanget og selvfølgelig er den traditionsrige lagkage for fangsten af den sjældneste fisk er også kommet på plads.

Bådene forlader Nakskov Havn fra Honnørkajen, når formand for Nakskov Sportsfiskerforening, Søren Andersen har budt velkommen til festivalens deltagere kl. ca. 7.55, startsignalet lyder kl. 8.00 og derefter er fiskeriet frigivet, de første skibe forvendtes at ankomme Nakskov Havn igen om eftermiddagen kl. ca. 15.00 hvor indvejningen ligeledes starter, samtidig med dette åbner foreningens boder, hvor man har mulighed for at støtte foreningens ungdomsarbejde, ved at få slukket tørsten og stillet den værste sult ved festivalens grill, de sidste skibe skal have passeret det gamle færgeleje i Nakskov Havn senest kl. 16.00.

Præmieuddelingen starter ca. kl. 17.00 og bliver foretaget af Formand for Nakskov Sportsfiskerforening, Søren Andersen, præmieuddelingen forventes at være færdig kl. ca.18.00.

Programmer til Nakskov Torskefestival 2017 med tilhørerne pokal og præmieliste samt tilmeldings blanket, kan afhentes efter d. 1. juli, på Nakskov Turistkontor, Byens ure og guld, samt Mertz Jagt og Fritid,

Festivalsprogrammet kan ligeledes ses på foreningens hjemmeside www.nsf-nakskov.dk, her kan man også bestille programmet og få til sendt via. Mail eller pr. post.

I øvrigt kan Nakskov Sportsfiskerforening meddele at man ikke bør vente for længe med at tilmelde sig, da man af erfaring ved, at der plejer at være stor rift om pladserne.

 

Bestyrelsen for Nakskov Sportsfiskerforening ønsker alle

KNÆK og BRÆK

Program udkommer ca. d. 1. juli.

Se referat og billeder fra Nakskov Torskefestival 2016 under Tur og medlems rapporter/ Tur Referater.