Laksen

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 I forbindelse med at få klargjort foreningens skib Laksen fremover,  foreslår bestyrelsen at der bliver lavet et arbejdets team til at passe Laksen året igennem.
Dette indebære, forårs klargøring af motor, bundbrædder, bundsmøring, samt at sætte skibet i vandet, almindeligt tilsyn i hverdagen mens den er i vandet, efterårs klargøring, at tage skibet på land, afvaskning, olieskift, bundbrædder, presning, osv.
Derfor søger vi et par eller flere frivillige i foreningen som har mod på dette, vi skal nok hjælpe til med praktisk viden og gode råd, så man ikke kommer til at stå helt alene med det.
Interesserer i dette kan kontakt undertegnede
Søren Andersen
Tlf. 5049-5106  

N.S.F fik i 1968 bygget en 19 fod bundgarnsjolle hos Egon Brengaard i Nysted. Jollen kom til at hedde Laksen.
Laksen er bygget i glasfiber og udstyret med en indebords 10 HK. Sabb diesel.
Laksen har lige siden været i foreningens eje og tjent foreningen med mange ture på fjorden efter havørred, hornfisk og aborre, ligesom den også tit går i bæltet på jagt efter torsk og fladfisk.

Tekniske data:
Bygget: 1968

Længde: 19 fod
Vægt: 2 ton
Dam: 800 liter

Motor: SABB diesel
Årgang: 1996
HK: 10

Laksen kan lejes af alle klubbens medlemmer over 18 år og som har deltaget i klubbens interne instruktionskursus i brugen af skibet.
Ønsker man at gøre brug af skibet, skal man kontakte jagt- og fiske-afdelingen hos Mertz a/s på færgelandet i deres åbningstid og booke sig ind.
Det er gratis at booke båden en gang frem ad gangen. Booker man mere end en tur af gangen koster efterfølgende tur 150,- pr. dag.
Alle lejemål er + brændstof.

Mertz a/s
Heimdalsvej 9
4900 Nakskov
Tlf. 54 92 19 11
Jagt og Fiskeri afd.
Tlf. 20 55 26 38

Se mere under Turprogram/Laksen