Information

Her finder du praktiske oplysninger omkring klubben.
Brug underpunkterne i menuen til venstre for at finde det du søger.

_______________________________________________

Årets Medlemsrapport 2024
NYT-NYT-NYT-NYT

For at øge interessen for foreningens hjemmeside og gøre denne mere attraktiv, har vi valgt at lave denne lille konkurrence,
Årets Medlemsrapport, blandt jer medlemmer, så kom til tastaturet og lad os høre fra jer, håber i tager godt imod det nye.

Alle Medlems rapporter på foreningens hjemmeside får fremover tildelt et nummer inden for det pågældende år fra nr. 1 og frem efter, der vil så på Generalforsamlingen året efter, blive trukket lod om et Gavekort på 500,- kr. blandt alle opslag, reglerne er enkelte. 

1. Der kan sendes alle de opslag på foreningens hjemmeside, den enkelte ønsker, dog kun et opslag af samme fangst/fisketur,

2. Opslaget skal være fra en fisketur og skal indeholde, dato, sted, en kort tekst og mindst et biled, gerne flere, og skal være foreningen i hænde senest 8 dage efter tur/fangst dato. 

3. Lodtrækningen fortages på Generalforsamlingen af den valgte ordstyrer.

4. For at deltage i lodtrækningen skal den person der har indsendt opslaget være tilstede på Generalforsamlingen, er dette ikke tilfældet, går lodtrækningen vider, indtil en vinder er fundet, findes denne ikke, tilfalder præmien foreningen.

Gældende fra d. 1. januar 2024:

_______________________________________________