Forrygende aborrefiskeri….

(skrevet af jakob brun, 05-12-2006)

Lørdag d.2. December Var jeg en hurtig smuttur i indrefjorden, for at se om der skulle være en aborre eller to. Fiskeriet gik godt allerede fra start, idet den anden aborre jeg fangede var en flot fisk på 1025gr. 40,5cm. resultatet af de knapt to timers fiskeri blev 25 til 30 aborre af forskellig størelse med endnu en flot fisk helt i top på 1175gr. 43,0cm.

Fyraften og fladfisk.

(skrevet af Jakob brun, 15-10-2006)

Lørdag d.14/10 var jeg en hurtig tur ude efter et par flade efter arbejde. Turen gav 12 fisk på to timers fiskeri, deraf blev de 8stk. hjembragt. 2 skrubber og 6 isinger. Turens største fisk blev en flot rognfed skrubbe på 1125gr. 42cm.

En god dag og en god fladfisk..

(skrevet af Anton Jonassen, 11-09-2006)

Med et hemmeligt våben fangede jeg idag min største fladfisk nogensinde. 1338 gram og med røde pletter.
Højt solskin på Albuen er altså opskriften på store fladfisk..
Det er helt okay at være nummer 2 Jakob Brun…

De første næbdyr

(skrevet af Brian Christiansen, 12-05-2006)

yes så fik vi fanget årets første hornfisk på fredriksdal. flot sol hele dagen og svag vind og masser af hornfisk, vi har aldrig, Brian mikow og mig set så mange før. når vi kastede ind over den mørke bund fulgte måske 50 hornfisk med blinket ind. så på 3 timer blev det til 30 stk, der venter på at blive røget 🙂

 

Kamp til stregen…

(skrevet af Lars Christensen, 06-04-2006)

Jeg kunne desværre ikke være med alle dage på Møn. Men vi var tre mand der startede kl. 05.00 lørdag og drog til den flotte ø. Vi startede ved Pommelranden. En fantastisk flot natur – en af de flotteste steder jeg har fisket. Vi fiskede stykket af uden held, men intet skulle ødelægge vores gode humør. Vi havde jo hele dagen foran os. Vi mødte Allan Frederiksen, som gav os et par fif og gav de seneste meldinger angående fredagens fangster. Jeg skiftede til det anbefalede kobberfarvet blink – og det var et hug med det samme. Men den røg af 2 meter fra mig.
Det var det eneste vi mærkede inden middag. Så skiftede vi plads. Vi drog ned til fyret på den sydøstlige spids. Her var der gang i den. Der lå 3 pæne havørred på stranden bag de 5 mand der fiskede her. Vi fordelte os langs de store sten neden for fyret. Mit kobberfarvede BOSS-blink på 16 g. kom på igen. Efter ca. én times fiskeri havde jeg haft fire hug – to fisk på land. Den første var en lille tyksak på 41 cm. Da den anden huggede samme sted, havde jeg nær smidt stangen. Den sprang to gange ud af vandet, og jeg kunne se den var stor. Efter ca. 10 min. stod jeg med min største ørred til dato. 3400 g. og 68 cm. De to andre fangede ikke noget den dag. Så de måtte høre på noget gas på turen hjem. Mon ikke vi står der til næste forår igen…. Billed følger senere.