Nytårstorsk 2006 – 28/12-2006

Torsdag d. 28/12-2006 afholdte Nakskov Sportfiskerforening årets sidste tur i kalenderen, nemli den årlige nytårs torsketur. 10 mand mødte op i klubbens lokaler kl.7.15 hvorefter bilerne blev pakket, og turen gik mod Onsevig. Turen blev som altid sejlet med skibet skjold fra Onsevig, med Karsten paaske ved roret. Trods en lidt kraftig vind besluttede vi at tage ud og prøve lykken alligevel, efter de rognfede nytårstorsk.. Efter cirka 40min. Sejlads startede fiskeriet, med en kraftig sydgående strøm vanskeliggjorde fiskeriet noget. Turen bød ikke på det store antal fisk, men der var dog en del pæne fisk imellem. Dagens resultat blev 22 torsk der blev hjembragt, plus en del undermålere der fik deres frihed igen. Dagens tre største fisk blev fanget af følgende :

1. Henning Andreasen 6,82kg.

2. Cresten Timm 5,66kg.

3. Tor Bendsen 4,16kg.

Nakskov Sportfiskerforening vil godt have lov til at sige tak for året der gik til alle medlemmer, samt et rigtig godt nytår.

30. december 2006 af: Jakob brun

Aborrekonkurrence – 26-11-2006

Der var 16 deltagere som mødte op til konkurrencen, for at nyde det milde vejr, ja man skulle ikke tro, at man er i november måned.
Det milde vejr havde også smittet ad på bidelysten hos aborren, idet der under konkurrencen blev fanget rigtig godt med aborre, på vise tidspunkter var der så meget gang i den, at man havde fisk på i hvert kast. Der gik ikke ret lang tid i konkurrencen, før dagsorden var sat, idet der var fanget en aborre på 1.327 kg.
Ved indvejningen viste det sig at der var der 3 aborrer over kiloet, hvoraf Jimmy Christoffersen stod for de 2 på henholdsvis på 1.311 og 1.170 kg.
Foreningen håber, at dette var start skuddet til årets aborresæson, for så bliver det en forrygende fiskeoplevelse, at komme i Nakskov Indrefjorden og prøve kræfter med de stribede fisk.

De heldige vindere blev:

Nr. 1 blev: Johnny Andersen med en aborre på 1.327 kg.
Nr. 2 blev: Jimmy Christoffersen med en aborre på 1.311 kg.
Nr. 3 blev Henrik Matson med en aborre på 0.926kg

26. november 2006 af: Jimmy Christoffersen

Klubmesterskabet i aborrefiskeri – 12-11-2006

Nakskov Sportsfiskerforening afholdte årets klubmesterskab i aborrefiskeri i Nakskov Indrefjord søndag d. 12-11-2006, hvor der blev fisket fra kl.9.00 til kl.14.00.

Der var i alt 18 deltagere der deltog i konkurrencen i det blæsende efterårsvejr. Dette synes man fra Nakskov Sportsfiskerforening var et godt fremmøde, vejret taget i betragtning. Dette havde dog også sin indflydelse på fiskeriet, idet der ikke blev fanget så mange aborrer i denne konkurrence. Dem der var så heldige at få fanget en, måtte tage sig til takke med, at det var en fisk på under 400 gram.
De heldige vindere blev.

Nr. 1 blev Fadil Bozadic med en aborre på 312 g. som indløste et gavekort på 500 kr. samt en pokal og en følgepokal.

Nr. 2 blev Peter Rommel som blev juniorklubmester med en aborre på 303 g. som indløste et gavekort på 300 kr. samt en pokal og en følgepokal.

Nr. 3 blev Anton Jonassen med en aborre på 302 g. som indløste et gavekort på 200 kr.

13. november 2006 af: Jimmy Christoffersen

L-F mesterskabet i aborrefiskeri – 29-10-2006

Nakskov Sportsfiskerforening afholdte det årlige LF-mesterskabet i aborrefiskeri søndag d.29-10-06, som måtte aflyses i foråret på grund af is. Der var mødte ialt 32 mand op, hvilket Nakskov Sportsfiskerforening betragter som rigtig flot. Deltagerne fik virkelig nogle dejlige og flotte timer i det lune efterårsvejr med lidt sol, med regnbyger ind imellem. Det lune efterårsvejr havde dog også sin indflydelse på aborrerne idet der virkelig blev fanget mange af de stribede fisk. De heldige var følgende:

1. Erik Housum med en aborre på 526 gram, der indbragte en vandrepokal, samt en pokal til ejendom og en check på 1500 kr.
2. Michael Christiansen. med en aborre på 520 gram, der indbragte en check på 1000 kr.
3. Bjarne Jakobsen med en aborre på 413 gram, der indbragte en check på 500 kr.

30. oktober 2006 af: Jimmy Christoffersen

Stevns tur – 13-15 oktober 2006

Fredag kl. 7.00 mødte 10 mand op i Nakskovs Sportsfiskerforenings lokaler for at få morgenbrød, samt at pakke bilerne. Herefter gik turen mod Stevns, hvor klubben havde lejet Skovvængehuset ved Bøgeskoven som ejes af Sct. Georgs Gilderne i ST. Heddinge og Køgei fællesskab.

Fredag eftermiddag blev der både kørt mod nord og syd, det endte dog med at alle mand stod ved Strøby Ladeplads, for at prøve lykken, snart opgav man p.g.a. blæsten og det udklare vand. Det endte med, at man kørte lidt rundt for at se, om der var andre steder man kunne fiske fra, men det var der ikke, så man blev enig om at køre hjem for at lave aftensmad.

Om lørdagen var der nogle der var nede på havnen, for at se om vandet var begyndt at klare op, det viste sig heldigvis, at dette var tilfældet. Alle kørte ud for at fiske, desværre var fiskene ikke ikke i det bedste humør, men det lykkedes da Ronni at overliste en havørrede på 1,7 kg. Om søndagen var alle deltagerne igen ude for at prøve lykken, i det rigtiget fine efterårsvejr, det gode vejr havde desværre heller ikke denne dag smittret af på havørredernes bidelyst.

Det var ikke mange fisk, der blev fanget på denne tur, men det var igen en rigtig god tur som Nakskov Sportsfiskerforening havde arrangeret, synd at der ikke var mere end 10 deltagere, som havde lyst til at fiske fra Stevns. Nakskov Sportsfiskerforening betragter det som noget skuffende, men har taget det til efterretning.

Billede : Ronni Nilsen med sin havørredde på 1,7 kg.

17. oktober 2006 af: Jimmy Christoffersen

Sildetur på Øresund. – 24/9-2006

Sildetur på Øresund. – 24/9-2006

Søndag d. 24/9-2006 afholdte Nakskov sportfiskerforening den årlige sildetur på Øresund. Turen blev som altid sejlet fra Vedbæk med skibet Skjold. På turen var der 23 deltagere, hvoraf de fleste mødte op i klubbens lokaler kl. 6.45 til en bid morgenmad, de sidste par mand skulle støde til os på et senere tidspunkt. kl. 7.30 var morgenmaden så indtaget og bussen blev så smådt pakket. kl. 8.00 kørte bussen så fra Nakskov med kurs mod Vedbæk. Omkring kl. 11 ankom vi til Vedbæk havn og gik ombord på kutteren og begyndte at rigge grejet til, kort tid efter kom skipper og kursen blev sat mod Hven. Vejret var rigtig fint med ikke så meget vind og høj sol på hele turen. Fiskeriet gik jævnt godt over hele eftermiddagen, og da skipper ringede af og atter satte kursen mod Vedbæk havn blev sildene ordnet og talt op. 2479 sild og en del torsk var det blevet til på de 3 ½ times fiskeri, til de 22 mand + en enkelt dame, hvilket må siges at være meget godt, da det giver et snit på 108 sild pr. mand. Så alt i alt var det en rigtig fin tur, som vil forsøges gentaget til næste år.

25. september 2006 af: Jakob brun

Torskefestival – 20-08-2006

Nakskov Sportsfiskerforening havde fuldstændig udsolgt til den årlige torskefestival, der blev afholdt d.20-08-2006.
Der var i alt 165deltagere fordelt på 12 både, som havde en rigtig god tur på Bæltet med fint vejr.
Nakskov Sportsfiskerforening fik desværre afbud fra en turbåd i sidste øjeblik, derfor måtte foreningen gå den tunge gang, og beklageligvis melde afbud til 7 festivaldeltagere.
Der var en festivaldeltager, som deltog for første gang, da han ikke havde nået at købe noget fiskegrej, mødte deltageren op med en kæp, hvor der var monteret en prop og en krog. Det skulle senere vise sig, at festivaldeltageren vandt en af de pænere præmier, om torsken virkelig var blevet fanget på dette, må stå hen i det uvisse.
Der blev fanget godt med torsk, så der var noget at se på for de mange tilskuere i alle aldre, som var mødt op til indvejningen og præmieuddelingen.

1. pladsen gik til Christoffer Nielsen med en torsk på 6,500 kg.
2. pladsen gik til Thomas Rasmussen med en torsk på 4,440 kg.
3. pladsen gik til Per Steen med en torsk på 3,940 kg.
Dame præmien gik til Teske Dagmar med en torsk på 2,227 kg.
Junior præmien gik til Sebastian Hansen med en torsk på 2,634kg.
Præmien for mest sjældne fisk gik til Kurt Nielsen med en Hvilling på 0,374 kg.
Skipper præmien gik til Otto Palludan på Freja.

22. august 2006 af: Jimmy Christoffersen

Billeder fra toskefestivallen – 20-08-2006

Yngste deltager er blevet tørstig efter at havde set de mange torsk, som var til indvejningen.

I midten Christoffer Nielsen til højre Thomas Rasmussen, til venstre Per Steen.

Grubbebillede fra højre side bagerste række: Thomas Rasmussen, Christoffer Nielsen, Per Steen, forreste række fra højre, Kurt Nielsen, Teske Dagmar, Sebastian Hansen og Otto Palludan.

Jesper Hansen med sin fine fiskestang og præmie.

22. august 2006 af: Jimmy Christoffersen