Nytårs hilsen fra Indrefjorden

(skrevet af Søren Andersen, 31-12-2012)

Jo Tor har ret når han skriver at Indrefjorden styre, den styre helt vildt, var lige en tur der nede i går søndag, for lige at runde året af og se om det også passede, og jo ganske rigtigt der er masser af Aborre i Indrefjorden igen, på et par timers fiskeri var fik jeg landet godt 25 Aborre alle fanget på jig, de største var meget tæt på kiloet, en rigtig kold men dejlig dag at slutte fiskeriet af med for i år.
Godt Nytår og knæk og bræk i 2013

Hilsen Formanden

Inderfjorden styrer

(skrevet af Tor Bentsen, 26-12-2012)

Tilbragte ca 3 timer af andenjuledag i Inderfjorden med at fiske aborre. Der løb temmelig meget strøm efter at sneen er smeltet hvilket gjorde at den rette agn/teknik skulle findes. Men da jeg fik skiftet til en hvid jig kom der gang i sagerne. Det blev til ca 30 aborre op til 800gram samt en lille gedde. Det skal lige nævnes at de gav kamp til stregen i den hårde strøm. Herlgt!

Gamle Ole, Kæmpe Gedde fra Nakskov Indrefjord

(skrevet af Søren Andersen, 29-11-2012)

Gamle Ole fanget i Nakskov Indrefjord, Nakskov Sportsfiskerforening kunne onsdag d. 28. nov. indveje en meget stor og flot Gedde fanget i Nakskov Indrefjord, fisken vejede ikke mindre end 10,55 kg og målte 113 cm.
Den store rekord Gedde blev fanget af Mikkel Gregersen, en af foreningens mange juniorer der for tiden gør Nakskov Indrefjord usikker, hvis man altså er en fisk, Mikkel brugte en åle jig på ca. 30 cm. til at lokke rekord Gedden til hug, godt hjulpet på vej af sin fiske kammerat Anton Jonassen der kastet før havde haft fisken efter, Anton fangede sidste år på samme plads og næsten sammen dato en lidt mindre Gedde på 5,03 kg. der den gang blev genudsat så den kunne vokse sig stor og hvem ved om det ikke er den samme fisk der er fanget igen? Mikkels rekord Gedde blev også genudsæt og mund ikke de to skal prøve samme tid og sted igen til næste år ?
Nakskov Sportsfiskerforening har været i de gamle fangst rapporter og må konstatere at det er den største gedde der gennem de sidste 40 år er fanget i Nakskov Indrefjor til dags dato og der med ny klubrekord. Stort Tillykke til Mikkel med den flotte fangst.

Formanden

Et ordenligt lokumsbræt….

(skrevet af Jakob Brun, 24-10-2012)

Super dag i Langelandsbæltet efter de flade, som dog startede lidt sløjt, de første 2 timer blev det kun til 5 fisk i posen, men et pladsskifte og tiltagende strøm var hvad der skulle til for at sætte gang i fiskeriet, de sidste 3 timer gav 52 fisk, så dagens resultat blev 57stk. Med hjem til 2 mand, med denne nye Skrubbe PR. På toppen. 1680gr. 50cm. 🙂

Torpedoer i topform…! Pr samt Br samme dag :)

(skrevet af Nikolai Hjorth, Oliver Hansen, 30-09-2012)

Søndag drog Oliver hansen og jeg selv (Nikolai Hjorth) en tur på Maribo-søerne i jagten på gammelgedden…..

Turen bød på ialt knap 10 gedder jævnt fordelt mellem os, i vægtklasserne 1,5 – 3,5kg. samt en enkelt på næsten 7kg. som jeg selv (Nikolai) tog æren af at hive ombord… Denne fisk er personlig rekord, samt Ny båd-rekord, hvilket jeg satser “håber” på at slå igen senere på sæsonen.
Også Oliver snuppede en ny personlig rekord på ca. 3,5kg. (Som jeg husker det)

ALLE fiskene blev fanget på det samme spot, langs sivkanten, i læ af vinden, trods flere ivrige forsøg mange andre steder i søen…. 🙂

Glæder mig til næste gang

“Hjorth”

Regnbuer fra havnen

(skrevet af Tor Bentsen, 10-08-2012)

Emil og skulle lige prøve om vi kunne fange en regnbueørred i havnen. Det gik fint og med 2 på 1250gr og 1 på 2000gr/49cm kom der da lidt fisk i fryseren. 2 blev taget på orm og 1 enkelt på en Mepps 3. Desuden fik vi lidt aborre men ingen over 400gram.