Endnu en super dag i bæltet….

(skrevet af Jakob brun, 28-07-2008)

Efter sidste onsdags super fiskeri i bæltet, skulle det da lige prøves af om der skulle være flere torsk tilbage. Så de 2 x jakob tog endnu engang på sommer sats, Dagen startede fremragende med en 6kg´s fisk til undertegnede, og de næste par stop gav også pænet fisk, i alt blev det ca. til 15 fisk i løbet af dagen, med en imponerende 4 fisk over 5kg, de 3 største fisk var 6,0kg. 7,3kg og en helt i top til undertegnede på 8,5kg. 🙂

Sommer bulefiskeri i bæltet….

(skrevet af Jakob brun, 24-07-2008)

Svigtende fladfiske fiskeri blev til fantastisk torsk fiskeri… 3 sølle skrubber var det hvad det blev til på de første 2 timers fiskeri inden vi fik nok, og riggede kastegrejet til, og sejlede mod dybere vand for at se om vi kunne fange en torsk eller to. Den første time gav kun to fisk, en pæn en på 2,7kg til undertegnede og en lidt mindre fisk lige over målet til Jakob Rasmussen. Men så fandt vi for alvor fiskene og de næste timer kom den ene flotte torsk efter den anden i båden. I alt blev det til 35 torsk cirka mellem 3 og 5,5kg. Vi holdte de første 10 fisk cirka, hvorefter vi begyndte at genudsætte fiskene. Det er ikke hverdag hvor man loder 4 meter buler i bæltet og genudsætter 5-6 fisk over 4,5kg. En virkelig fantastisk dag med massere af sol og sommertorsk. 🙂 Jeg fangede iøvrigt en torsk på 5,5kg der så ud som om den havde haft brækket halen to steder, men klarede sig alligevel fint, så den fik sin frihed igen også.

En lækker Lange

(skrevet af Jakob brun, 10-06-2008)

Jeg var så heldig at overliste denne fine lange på klubmester turen søndag d. 8/6 Fisken huggede på 40 meter vand, på en gul/grøn pirk monteret med en selvlysende sprutte på krogen. 🙂

Agnfisk….

(skrevet af Jakob brun, 01-05-2008)

Torsdag aften skulle der fanges lidt agnfisk, til den følgende dags gedde sats i maribo, efter fredningen var slut. Det blev til 11 små skaller + en lille bifangst i form af en Spejlkarpe på 6,5kg. 🙂 Fanget på Matchstang, sikken en fight….

Sølvtøj på fjorden

(skrevet af Brian Christiansen, 29-04-2008)

den 28/4 var undertegnede og Lund en tur på fjorden, vejet var ikke optimalt da det blæste 8- 10 sek.m. men det lykkedes dog mig at fange en lille fin havørred på 1600 g. og 54 cm. den første siden omø:-)

Brian Christiansen

PR på Møn

(skrevet af Allan Frederiksen, 06-04-2008)

Weekenden skulle bruges på kysten og vejret fredag var til en tur på Møn, så vi startede bilen og tog afsted. Efter en times fiskeri kom drømme hugget og en stor fisk sprang fri af vandet 20 meter ude. Herefter fulgte en kamp på ca 15 min hvorefter Niels kunne hjælpe mig med at nette en superfisk 🙂 Vægten stoppede på 5810 gram og længden var 76 cm. Så det var en drømme fisk og ny personlig rekord. Dagen bød på kontakt med flere fisk og en enkelt på land.
En super oplevelse på Møn som lover godt til næste weekends klubtur 🙂

Påske og solskin på Møn

(skrevet af Brian Milkowski, 03-04-2008)

Så er Jagten på de blanke igen godt igang på Møn. Det er ikke blevet til de helt store endnu i år, men der faldt da lidt fisk af til min kollega og ven Brian Fodor, og lidt til mig også. Vi fik blanke på 1.0, 1.2, 1,6 og 1.8 kg. Alle fanget ved Tøvelde stenen. Knæk og bræk til alle medlemmer.