Årets første tur på sundet…..

(skrevet af Jakob Brun…….., 17-01-2005)

Årets første tur på sundet blev en lidt skuffende affære, med megen sejlads og langt mellem fiskene. Dagens resultat blev også kun en enkelt fisk, dog en pæn og rognfed en af slagsen, 7,2kg landede vægten på. Håber næste tur gir’ lidt mere flex på klingen… ;0)

Buletur på sundet

(skrevet af Allan Christiansen, 21-01-2005)

Torsdag var vi 5 “lund, tor, brian, jacob og allan” en tur på sundet efter nogle rogn tunge torskemadammer det blev til 3 stk 10,2 kg og 19,0 til jacob samt en på 11 kg til allan.

Gang i sundet…….

(skrevet af Jakob Brun, 25-01-2005)

Torsdag d.20/1 var jeg så på sundet igen med Findus, turen gav 2 fisk. 10,2kg og ny Pr. På 19,0kg 🙂
Mandag d. 24/1 var jeg så på pletten igen, denne gang med Bonito. Jeg skulle have testet mit nye grej, og det skal jeg lige love for at det blev. 13 fisk blev det til ialt, 12 mellemfisk mellen 3kg og 7kg og en enkelt måler på 17,0kg. Min 3. I år. 😉

Blanke på kysten

(skrevet af Allan Frederiksen, 29-01-2005)

Efter at have hørt om flere gode ture på sydkysten, syntes jeg at det var på tide at prøve om der var hold i historierne. Jeg pakkede grejet efter arbejde fredag (28.1.05) og tog til sydkysten. Og heldigveis var rygterne gode nok 🙂 så det blev til 3 blanke på henholdsvis 42, 47 og 50 cm. Så flere fisk i overfladen, så der er virkelig gang i den lige nu 🙂

Årets første sølvtøj…..

(skrevet af Jakob Brun, 30-01-2005)

Lørdag morgen blev maskinen startet op, med kurs mod vindeholme. Da jeg synes at det var på tide at få opklaret, om der virkelig var så mange af de blanke som rygterne fortalte. Det blev til en fin formiddagstur, med 2 fisk med hjem, 45cm og 57cm og en enkelt afhopper….. 🙂 Så bare klø på, fiskene er der ihvertfald

Falstertur

(skrevet af Allan Frederiksen, 07-02-2005)

Så skulle der prøves noget andet fiskevand af, for at se om de blanke også var i hugget der. Turen gik til Skydebanen på falster, hvor der blev fisket godt i gennem hele formiddagen. Det gav en fisk på 68 cm, men desværre lidt mager så den vejede kun 2302 gram. Niels havde også kontakt med en fisk, som desværre ikke ville med helt ind. En god dag med flot vejr.

Buletur med gang i

(skrevet af Brian Christiansen, 17-02-2005)

så var vi igen på sundet denne gang allan, jacob, mads, brian lund samt brian c. det blev til i alt 6 målere fordelt således:
jacob:17,5-16,2-13,25
mads:14,7
brian c:12,8
allan: 12,6
brian l:(tager revanche til næste år)
så alt i alt har vi fanget 15 målere på 3 ture(dog har tor hjulpet til)så vi må se om vi kan leve op til det til næste år…..

sportslige fiskehilsner
Brian Christiansen

Generalforsamling

(skrevet af Jimmy Christoffersen, 27-02-2005)

Nakskov Sportsfiskerforening afholdte generalforsamling d. 25-02-2005. Bent Henriksen blev valgt som dirigent, som bad om et minut stilhed til ære for vores afdøde formand Jørgen Henriksen.
Der var i alt fremmødt 38 medlemmer.

Søren Andersen der har stået for forretningsudvalget, fremlagde herefter beretning om, hvad der var foregået i Nakskov Sportsfiskerforening i årets løb, bla., foreningens ture, jubilæum, istandsættelse af klublokaler, at klubben har fået lavet en foto cd med de billeder, der er taget på foreningens ture, samt en jubilæums dvd som bla. indeholder Knud Gartners gamle film fra sidst i 70erne, Lammefjordsturene, samt torskefestivalen fra 1993. Dette kan købes på klubaftnerne for en flad halvtredser.

Regnskabet blev fremlagt af kasseren og godkendt.

Der blev uddelt præmier til årets største fisk:
Junior gik til Rudy Jørgensen med en Aborre på 1.714 kg. Han fik vandre pokal + en følgepokal.
Senior gik til Rudy Jørgensen med en Aborre på 1.714 kg. Han fik vandrepokal + en følgepokal.
Her fik foreningens medlemmer virkelig baghjul af junior Rudy Jørgensen idet han gjorde rent bord, med samtlige pokaler for juniorer og seniorer, med sin flotte aborre.
Fladfisk gik til Allan Christiansen med en fisk på 1-527 kg.
Gedde gik til Anders Hansen med en fisk på 5.200 kg.
Hornfisk gik til Børge Thorsen med en fisk på 0,818 kg.
Torsk gik til Tor Bentsen med en fisk på 21.500 kg.
Havørred gik til Niels Larsen med en fisk på 3.370 kg.
Ål gik til Torben Grelck med en fisk på 0,857 kg.

Da der skulle vælges ny formand, kassere samt et nyt bestyrelsesmedlem, kom den nye bestyrelse til at se sådan ud:
Formand: Søren Andersen
Kassere : Martin Andersen
Sekretær : Allan Frederiksen
Bestyrelsesmedlemmer: Jacob Brun, Nikolaj Sonberg, Jimmy Christoffersen.
Suppleanter: Brian Lund, Brian Christiansen.

Generalforsamlingen blev afsluttet med et par stykker smørrebrød og en øl.

Gang i påskefiskeriet

(skrevet af Allan Frederiksen, 28-03-2005)

Traditionen tro skulle der fiskes påskemorgen. Så min bror og jeg tog til stranden. Brian mente vi skulle prøve Ålehovedet så det blev første og eneste stop. Vi ankom sammen med 2 fra Falster og allerede efter få kast var den første ørred på land og inden for den første halve time blev der landet 3 fisk. Op af formiddagen blev det bare bedre og bedre og da dagen var omme havde 7 mand landet 43 ørreder til sammen. En havde fået 14 stk. og Brian fulgte efter med 13 og resten var fordelt på de 5 andre hvoraf jeg selv fik 4.
Fiskene lå i størrelsen fra under målet og op til ca. 2 kilo og en enkelt omkring 3 kilo.
En fantastisk dag med det vildelste fiskeri vi nogensinde har oplevet 🙂

Albuen anden påskedag

(skrevet af Allan Frederiksen, 28-03-2005)

Det fantastiske fiskeri fra Ålehovedet påskemorgen, havde givet smag for mere, så vækkeuret blev igen stillet til tidligt og jeg drog afsted til stranden. Desværre var vandet blevet grumset ved Ålehovedet, så jeg valgte at køre til Albuen. Her blev stranden vadet tynd hele formiddagen, men desværre uden nogle fisk på land.
Det skulle dog prøves igen til aften og der gik det bedre med en ørred på 69 cm og 2970 gram. Så dagen endte alligevel super.