Klubmesterskab i Aborrefiskeri 2017

Klubmesterskab i Aborrefiskeri 2017

Masser af vand og ingen Aborre, det var hvad der mødte de 10 deltagere der var mødt op til det årlige klubmesterskab i Aborrefiskeri d. 25. november, der blev ellers fisket fra Nybro og hele stykket gennem Nakskov Indrefjorden ud til stykket før Rødbyvej`s broen, dog uden at der blev fanget noget, vejret viste sig ellers fra sin gode side, med ingen vind på en solrig lørdag eftermiddag, men lige lidt hjalp det, der kom ingen fisk på land.

1. december 2017 af: Formanden

 

LAKSEN på land.

LAKSEN på land.

Så kom det gode skib LAKSEN på land, fredag d. 10. november blev Laksen taget på land for vinteren, efter 30 ture på vandet i gennem foråret, sommeren og efteråret 2017 og med masser a fiske om bord, var det det også ved at være hårdt tiltrængt for det gamle men gode skib at få ren gjort bunden skiftet olie og få bragt træværket i vinterhi, så den kan blive klar til en ny sæson 2018.

TAK FOR EN GOD SÆSON OG SOM ALTID,
STORT TAK TIL ALLE DER HAR VÆRET MED TIL AT HOLDE LAKSEN SEJLENE I 2017, VI SES TIL FORÅRET 2018.

13. november 2017 af: Formanden

 

Aborrekonkurrence

11. november 2017 Aborre konkurrence.

Nakskov Sportsfiskerforening afholdte lørdag d. 11. november Aborrekonkurrence i Nakskov Indrefjord, 7 mand var mødt op til kl. 13 hvor konkurrencen startede og hvor en regnbyge samtidig med havde meldt sin ankomst og gennemblødt alt og alle, dette afholdte dog ikke de fremmødte i at afvikle konkurrencen, men det var ikke mange fiske der kom på land, vinderen Tor Bentsen kunne bryste sig af at havde fanget de to eneste Aborre på dagen, mens Søren Andersen kunne lande en flot efterårs gedde på små 3 kg. Det var de eneste fiske der blev fanget denne dag.

1. pr. Tor Bentsen, med en Aborre på, 381 gr.

13. november 2017 af: Formanden

 

Havmedetur på Langelandsbæltet.

Søndag d. 5/11 2017 Afholdte Nakskov Sportsfiskerforening årets sidste havmedetur på Langelandsbæltet. Turen blev som altid sejlet fra Onsevig, med det gode skibet Skjold. På turen var der på denne dag 11 deltagere, som alle havde en fin dag på vandet. Fiskeriet var denne gang henlagt til farvandet ud for Tårs omkring færgeruten.
Fiskeriet gik jævnt godt over hele dagen, så alle deltagere fik lidt fisk med hjem til stegepanden. Dagens samlede resultat blev 145 fladfisk med hjem til de 11 mand.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Christian Nielsen. 0,818kg.

2. Jakob Brun. 0,672kg.

3. Christen Timm. 0,666kg.

6. november 2017 af: Jakob Brun

Weekend tur til Møn

Nakskov Sportsfiskerforening valgte traditionens tro at bruge weekend i uge 43 på det skønne Møn, turens deltagere kunne nyde det dejlige Møn der til anledningen af efteråret var iklædt alle de flotte efterårs farver, rovfugle på træk, sælhunde der kiggede op og ikke mindst hinandens gode humør og gensyn med ”gamle juniorer”

Desværre havde stormen Ingolf meldt sin ankomst hvilket gjorde at vi havde meget vind 16 til 18 sek. m. fra vest nord vest, henover hele weekenden, fredag var vandet stingene og sluttede af med at nå næsten op til diget, lørdag var vandet faldet 1 m. eller mere så alle de kendte rev var blottet og vandet var 50 til 60 m. ude, stadig med ekstrem megen vind, alt dette var med til at fiskeriet aldrig blev helt effektivt selvom der blev fisket igennem af turens deltagere, der blev over weekenden fanget 7 Havørred største Havørred på 45 cm. den blev fanget af Hansi, ellers blev der hygget i det dejlige sommerhus foran brændeovnens dejlige varme i gode venners lag sammen med noget godt til ganen og maven, i år stod den på Gittes hjemmelavede Gullaschsuppe, Karbonader med grønærter, Bøf Bearnaise m. bløde løg, herefter stod den på Banan chokoladekage, Irsk kaffe, Johns mørke rom og senerne en meget velsmagene Gin til at sove på, jo igen en god og dejlig Weekendtur til Møn, i gode venners lag ; )

TAK FOR EN DEJLIG TUR.

31. oktober 2017 af: Formanden

 

L.F.Mesterskab i Aborrefiskeri 2017

L.F. Mesterskab I Aborre Fiskeri 2017, Søndag D. 22. oktober.

Nakskov Sportsfiskerforening sluttede traditionens tro efterårsferien af med at holde det åbne L. F. Mesterskab i Aborrefiskeri søndag d. 22. oktober i Nakskov Indrefjord.
Mesterskabet der er åbent for alle der har interesse i lystfiskeriet og lyst til at prøve fiskeriet i Nakskov Indrefjord uden at være medlem af foreningen eller indløst dagkort til dagen, og det tilbud var der mange der gjorde brug af denne dag, der deltog ikke mindre en 42 lystfiskere i det åbne LF. Mesterskab, deltagerne kom både fra lokalområdet men også gæster fra Nykøbing F. og Odense havde fundet vejen til Nakskov Indrefjord for at deltage i det åbne L.F. Mesterskab I Aborrefiskeri, mesterskabet foregik i et fantastisk efterårs vejr med masser af flotte farver på træerne og en fjord fyldt med fisk, ja fiskeri var i top, med masser af Aborre, ja der blev faktisk fanget flere hundred og nok også flere i løbet af dagen, alle deltagere fangede fisk, man kunne simpelthen ikke undgå dem, de var ikke store men der var mange af dem.

Konkurrencen blev traditionens tro afsluttet med lidt godt fra grillen, samt en hyggelig smak med lystfiskere vi ikke ser i hverdagen, alt i mens vinderfiskene blev indvejet, noget der altid trækker altid folk til, jo alt i alt, endnu dejlig efterårsdag I Nakskov Indrefjord.

Vinder af L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri 2017 blev.

1.pr. Veprim Qrasniki, med en Aborre på 1,059 kg. Der modtog 1000,- + vandrepokal + diplom
2.pr. Jakob Brun, med en Aborre på 0,725 kg. Der modtog kr. 500,-
3.pr. Claus Rysse, med en Aborre på 0,680 kg. Der modtog kr. 300,-

26. oktober 2017 af: Formanden

 

 

Havmedetur på Langelandsbæltet.

Søndag d. 15/10. 2017 Afholdte Nakskov Sportsfiskerforening Havmedetur på Langelandsbæltet. Turen blev som så mange gange før sejlet med skibet Skjold fra Onsevig. På turen var der 11 deltagere der alle havde en fin dag på vandet i det stille efterårsvejr. Fiskeriet foregik i området nord for Tranekær fyr ved Langelands kyst. Der blev fanget rigtig godt med fladfisk dagen igennem med rigtig mange flotte rødspætter imellem. En enkelt fisk skilte sig dog alvorligt ud fra mængden, en helt utrolig stor og flot Rødspætte på intet mindre end 2,146kg. Fanget af Allan Hartkopp. Rødspætten er så vidt vides den største fladfisk der er fanget på en klubtur i Nakskov Sportfiskerforenings historie. Dagens samlede resultat blev 133 fladfisk med i havn til de 11 deltagere.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Allan Hartkopp. 2,146kg.

2. Bjarne Nielsen. 1,370kg.

3. Jakob Brun. 0,906kg.

23. oktober 2017 af: Jakob Brun

Pighvartur på Langelandsbæltet med M/S Amigo.

Søndag d. 1/10-2017 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening Pighvartur på Langelandsbæltet. Turen blev sejlet med skibet M/S Amigo fra Onsevig havn. Forud for turen havde deltagerne brugt en aften i klubbens lokaler på at lære at binde forfang til fiskeriet efter denne spændende fisk. Turen blev afviklet i et rigtig flot efterårsvejr med høj sol stort set hele dagen. Fiskeriet kunne dog sagtens havde gået bedre, i det der kun blev fanget en enkelt pighvar over mindstemålet til de 11 deltagere på turen, samt 5 undermålere der hurtigt fik deres frihed igen. En afgørende faktor for det sløje fiskeri var helt sikkert at der næsten ingen strøm var dagen igennem.

Dagens eneste pighvar over mindstemålet blev fanget af Tor Bentsen. og vejede 746gr.

7. oktober 2017 af: Jakob Brun

 

Nakskov Torskefestival 2017

Nakskov Torskefestival 2017 – Søndag d.20. august

På en typisk dansk sommerdag anno 2017, med regn og masser af luft valgte Nakskov Sportsfiskerforening i samråd med skipperne fra festivalens turbåde at gennemføre Nakskov Torskefestival 2017 for 66 tyvende år i træk, trods den til tider megen blæst blev dette taget positivt af festivalens deltager hvor kun et par enkelte valgte at blive hjemme for at undgå søsygen, så da alle var kommet om bord og foreningens formand Søren Andersen have budt velkommen til festivalens deltagere gik starten præcist kl. 8.00.
Det hårde vejr og den megen vind gjorde at kutterne måtte søge ly under Langeland, derfor blev en del af tiden brugt til at sejle i og der med blev det så også til mindre fiske tid, samme med den megen vind betød det et gennemsnitligt dårligt fiskeri dagen igennem.
Efter en lang dag på havet, ankom turbådene til Honnørkajen i Nakskov Havn sidst på eftermiddagen, her var der flere der var glade for at få fast grund under fødderne, men ellers var humøret højt på de fleste kuttere, og de traditionelle karameller deltagerne havde medbragt fløj livligt gennem luften i den stadige megen vind da kutterne lage til kaj, nu blev de få fisk indvejet, her var der selvfølge tale om Torsk, men også et par Makreller, en Rødspætte, en Sej samt en lille sild fandt vej til vægten, efter en kort indvejning kunne man så finde årets vinder af Nakskov Torskefestival 2017, da den store præmieuddeling med de mange flotte præmier skænket af byens handlende, samt de gamle vandrepokaler skulle i gang, brød h…… løs, det blæste op og begyndte at regne, så festivalens deltagere samt de få fremmødte søgte ly i de gamle værksteder i toldbygningen som foreningen havde lånt af Nakskov Havn til dagen, her kunne de nu følge præmieuddelingen i tørvejr som igen i år blev fortaget af foreningens formand Søren Andersen , dette betød dog at Festivalen fik en lidt brat afslutning da vejret jo ikke bød på den store fest.

Vinder af Nakskov Torskefestival 2017 blev.

1. pr. Svend Jensen, Præstø, med en Torsk på 2,58 kg.
2. pr. Allan Hartkopp, Nakskov, Med en Torsk på 2,55 kg.
3. pr. Brian Jørgensen, Nakskov, med en Torsk på 2,27 kg.
4. Sjældneste Fisk. Niclas Iskou, Torreby, med en Rødspætte på 840 gr.
5. Skipper Præmie. Kim Jensen, fra M/S Amigo

Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, Nakskov Torskefestival 2017 er slut og vi siger Tak for i år. Der skal lyde et meget stort TAK fra bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening til alle jer trofaste deltagere, skippere og sponsorere samt alle de frivillige hjælpere der igen i år har støttet op om Nakskov Torskefestival, og igen i år har været med til at sætte byen Nakskov og Nakskov Sportsfiskerforening på landkortet, med Danmarks største og ældste Torskekonkurrence, nemlig Nakskov Torskefestival, husk, uden jeres opbakning havde Nakskov Sportsfiskerforening og Nakskov Torskefestival ikke stået her i dag, stort tak til jer alle for dette, HUSK det er jer der er med til at gøre en forskel.

Tak for i år og på gensyn igen til næste år søndag d. 19. august 2018. TAK FOR I ÅR

22. august 2017 af: Formanden

 

Klubmesterskab i havfiskeri 2017

Søndag d. 18/6. 2017 Afholdte Nakskov Sportsfiskerforening det årlige Klubmesterskab i Havfiskeri på Langelandsbæltet. Turen blev sejlet med skibet Amigo fra Onsevig. På denne dag valgte skipper at sejle nordpå for at se om fiskene var til at få i tale der oppe, det var da sørme, og der blev fanget rigtig mange fisk i løbet af dagen, dog var der mange små imellem der hurtigt fik deres frihed igen. Omkring 200 fisk har i hvert fald været oppe og vende i løbet af dagen, hvor af de 60stk. Blev hjemtaget af de 12 deltagere på turen. Det er hvad kvoten tillader med de 5 fisk Pr. mand Pr. dag lige pt.

Dagens tre største torsk blev fanget af følgende:

1. Allan Hartkopp. 4,37kg. Klubmester 2017

2. Tor Bentsen. 3,23kg.

3. Bent Bondesen. 2,38kg.

26. juni 2017 af: Jakob Brun