Geddetur til Maribo Sø

Så blev det tid til årets sidste geddekonkurrence på Maribo Sø, der også denne gang blev afviklet på Hestø. Dagen startede i tæt tåge, men det var ikke noget som slog de 9 deltagere ud og der blev fisket på livet løs. Desværre så stod resultatet ikke mål med anstrengelserne så dagens resultat blev sølle 5 små gedder og bare en enkelt fisk til indvejningen, fanget af undertegnede, et sandt “monster” på hele 2,29 kg 69 cm. 🙂
Alligevel havde de fleste en hyggelig dag, hvor der også var tid til det sociale og hvor især grill pølserne lå godt i maven!

Nr.1
Brian Lund 2,29 kg.

21. november 2011 af: Brian Lund

Årets sidste havmede tur på Langelandsbæltet

Søndag d. 6/11 2011 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening årets sidste havmede tur efter fladfisk. Turen blev endnu engang sejlet med skibet Skjold fra Onsevig. På trods af en lidt svigtende tilstedeværelse fra fiskene, og en tvivlsom størrelse på de fleste fisk der blev fanget, havde alle 11 mand en dejlig dag på vandet i det fine efterårsvejr. Dagens resultat blev 100 fladfisk med hjem til stegepanderne til de 11 deltagere.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Birger Arlnæs. 0,700kg.

2. Jakob Brun. 0,660kg.

3. Claus Christiansen. 0,550kg.

7. november 2011 af: Jakob Brun

Aborrekonkurrence

Aborrekonkurrence i Nakskov Indrefjord d. 29 Oktober 2011

Der var mødt 12 mand op til en noget diset og kold lørdag eftermiddag da Nakskov Sportsfisker forening
afholdte efterårets sidste aborrekonkurrence i år, dette var dog ikke med til at lægge en dæmper på
fiskeriet, som var helt i top med mange flotte fisk, jo vi må sige at aborren er kommet tilbage igen, i løbet af
eftermiddagen blev der af de 12 deltagere fanget imellem 80 til 100 aborre hvilket må siges er godt.

Største aborre blev fanget af følgende.

1. Mads Larsen 748 gr.
2. Allan Jørgensen 619 gr.
3. Miller Christiansen 617 gr.

Foto Mads Larsen

6. november 2011 af: Allan Hartkopp

Møn efterår 2011

13-16 2011.Weekend tur til Møn

Det var ikke de store fisk der blev fanget af på Nakskov Sportsfiskerforenings efterårs tur til Møn i
weekenden 13-16 oktober 2011, til gengæld blev det fine vejr med den høje sol nydt med masser af fiskeri
på det meste af Møn, de 7 mand der deltog fangede i alt 10 havørred, hvor af den største en flot havørred
på 53 cm. blev fanget af Michael Sørensen.

23. oktober 2011 af: Allan Hartkopp

Klubmester i havfiskeri 2011

Klubmester i havfiskeri 2011 – 9/10-2011

Søndag d. 9/10 2011 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening det årlige klubmesterskab i havfiskeri turen var blevet ændret fra en torske tur, til en havmede tur efter fladfisk, da turen i første omgang måtte aflyses d. 24/7. Pga. kuling. Turen blev sejlet fra Onsevig med det gode skib Skjold og var fuld booket med 12 deltagere. Turen blev afviklet i rigtig flot efterårsvejr hele formiddagen, og fiskeriet gik fint med rigtig mange fladfisk ombord, desværre var gennemsnitsstørrelsen noget mindre end normalt, så der blev genudsat rigtig mange undermålere. Over middag havde DMI lovet opfriskende vind, og den kom som planlagt, og fiskeriet døde ud igen. I alt blev der hjembragt 122 fladfisk til de 12 mand, men det reelle fangst tal var nok nærmere omkring de 300 fladfisk.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Brian Lund. 0,652kg. Klubmester 2011

2. Jakob Brun. 0,646kg.

3. Nikolai Hjorth 0,577kg.

10. oktober 2011 af: Jakob Brun

Sild sild og atter sild….

Søndag d. 11/9 2011 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening den årlige sildetur på Øresund. Turen blev som altid sejlet med det gode skib Skjold fra Vedbæk. Og var igen i år en stor succes med 23 deltagere. Turen blev afviklet i et rigtig flot efterårsvejr med næsten ingen vind og flot solskin på hele turen. Fangst mæssigt var turen også en succes da de 23 glade fiskere hjembragte 2424 Sild 18 Torsk og 5 Makreller. Hvilket giver et flot gennemsnit på 105 Sild Pr. Mand.
Næste års sildetur bliver afholdt Lørdag d. 8/9 2012.

13. september 2011 af: Jakob Brun

 

Weekend tur til møn

Weekend tur til Møn.

Det blev lidt af en prøvelse de 12 deltagere fra Nakskov Sportsfiskerforening måtte igennem da de deltog på forårs turen til Møn, med 3 overnatninger på Hegnede gl. skole ved Ulfshale.
Med en vejrudsigt til fredag der sagde hård kuling 18 til 25 sekund meter fra nord vest, var det kun muligt at fiske på Møns syd side ganske få steder, hvilket mange andre lystfiskere også havde fundet ud af, og alligevel var fiskeriet næsten umuligt på grund af den hårde vind.
Lørdag havde vinden lagt sig og nu kunne der fiskes over alt på Møn, dog havde den hårde vind pisket en del ålegræs op og dette drillede fiskeriet en del steder, vi talte med op til 50 andre lystfisker i løbet dagen der trods det fine vejr og de gode forhold heller ikke havde fanget noget, man mente at kulingen fra dagen i forvejen havde sat sit præg på vandet, det samme gentog sig søndag morgen. Der blev ca. set 5 små havørred fanget af andre lystfiskere i denne weekend.
Der var dog var 2 af foreningens medlemmer der kørte i forvejen torsdag morgen for at få lidt mere ud af dagen og fiskeriet, dette skulle vise sig at være en god ide idet at Claus Blach fangede 2 havørred på ca. 45 cm. og Allan Frederiksen fangede ligeledes en på 57 cm. og en på 54 cm. ligesom Allan efter et besøg lørdag på syd sjælland, gjorde et stop ved orestrand og lande en havørred til på godt 54 cm.

15. juli 2011 af: Allan Hartkopp

Klubmesterskab i aborrefiskeri

Det lykkedes Nakskov Sportsfiskerforening lørdag d. 16. april at afvikle klubmesterskabet i Aborrefiskeri i Nakskov Indrefjord, efter et par års ufrivillig pause på grund af nedgang i Aborre bestanden ser det ud til at Aborren så småt er på vej tilbage igen, dette kunne 13 mand der var mødt for at dyste om titlen, klubmester i Aborrefiskeri 2011 se, og der blev ivrigt gået til den lørdag eftermiddag med en del Aborre til følge.
Junior Klubmester blev, Benjamin Madsen med en Aborre på 422 gr.
Senior Klubmester blev, Rene Hansen med en Aborre på 555 gr.
Anden pladsen gik til, Allan Jørgensen, med en Aborre på 510 gr.
Tredje pladsen gik til, Michel Karlsson med en Aborre på 469 gr.
Foto fra venstre, Michel Karlsson, Rene Hansen, Allan Jørgensen, Benjamin Madsen.

15. juli 2011 af: Allan Hartkopp

Tilbered din fisk

Onsdag d. 20 april havde vi besøg i fiskeklubben af Brian Friis fra LF Dinner til arrangementet “tilbered din fisk”. 8 deltagere var mødt op for at få lidt inspiration til hvordan man kan tilberede sin fisk. Sidste år stod den på varmrøget laks, og igen i år stod laksen for skud. Denne gang viste Brian, hvordan man hurtigt og nemt laver indbagt laks, til stor tilfredsstillelse for de 8 deltagere, der senere kunne sætte sig til bords og nyde den gode mad.

15. juli 2011 af: Allan Hartkopp