Corona venligt, Klubmesterskab i Kystfiskeri d. 20-21. marts 2021.

Corona venligt, Klubmesterskab i Kystfiskeri d. 20-21. marts 2021.

Nakskov Sportsfiskerforening afholdte i weekenden 20-21. marts det årlige Klubmesterskab i Kystfiskeri, klubmesterskabet der sidste år blev aflyst grundet Corona, blev i år afviklet i en Corona venlig udgave, med tilmelding og betaling online, med indvejning og samlings sted i klubbens baggård under åben himmel, så forsamlings forbuddet kunne overholdes, samtidig med var det efter hånden store samlingspunkt efter konkurrencen gennem flere år, nemlig grillen med de mange grill pølser til turens sultende deltagere, også blevet aflyst, så helt igennem et Corona venligt klubmesterskab.

Trods Corona restriktioner var der alligevel 20 mand der havde tilmeldt sig til weekendens konkurrence, og der blev der også gået til den, med fiskeri på det meste af Lolland og Falster, desværre viste vejret sig ikke helt fra sin gode side, idet det blæste en del og var på tidspunkter rimeligt koldt, alligevel blev der fanget en 10 til 15 Havørred hen over weekenden, desværre med mange småfisk iblandt og kun 2 fisk nåede til indvejningen.
Konkurrencen blev afsluttet med præmieoverrækkelse i klubbens baggård, i år uden den store festivitas, men vi kommer igen til næste år.

KNÆK OG BRÆK

Klubmester i Kystfiskeri 2021 blev:

1. Præmie: Claus Rysse Christiansen med en Havørred på 2,9 kg.
2. Præmie: Klaus Balch med en Havørred på 0,948 kg.

  • : Formanden

Nytårstorsk d. 29. december 2020

Tirsdag d.29/12. Det herrens år 2020 afholdte Nakskov Sportsfiskerforening vanen tro den årlige nytårstorsketur på Langelandsbæltet. Turen blev sejlet fra Langø, i et super flot og stille december vejr med det gode skib M/S Amigo, med Henrik Agner ved roret. Dagens fiskeri startede på et par vrag i det sydlige Langelandsbælt. Allerede i første stop kom der fisk ombord til deltagerne. De næste par timer gik fiskeriet slag i slag på de to vrag. Derefter blev der søgt efter lidt torskebuler på vejen op igennem Langelandsbæltet. Det lykkedes sørme for skipper at finde et par fine buler at fiske på, i et ellers meget garnfyldt Langelandsbælt. Og der kom igen fine nytårstorsk i kurvene til deltagerne. Dagens resultat efter 7 timer på havet, blev 33 fine nytårstorsk med i havn til deltagerne.
Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:
1. Tor Bentsen 3,76kg.
2. Claus Christiansen 3,59kg.
3. Christian Nielsen 3,54kg.

  • : Jakob Brun