Årets sidste havmedetur på Langelandsbæltet

Søndag d. 18/11 2012 Afholdte Nakskov Sportsfiskerforening årets sidste havmedetur på Langelandsbæltet. Turen var fuldt booket med 12 deltagere om bord på det gode skib Skjold der sejlede fra Onsevig. Fiskeriet gik lidt trægt fra morgen stunden af, men blev langsomt bedre og bedre som dagen skred frem. Hverken vejret eller forholdene under overfladen kunne der klages over på denne flotte og stille november dag, og alle om bord var da også enige om at det havde været en dejlig dag på vandet. Dagens resultat blev 180 fladfisk med hjem til de 12 deltagere, ud over det blev der genudsat rigtig mange undermålere plus der blev fanget 8-10 Ulke på turen.

Dagen tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Christian Nielsen 1,049kg.

2. Brian Jørgensen 0,658kg.

3. Jakob Brun 0,649kg.

19. november 2012 af: Jakob Brun

Geddetur til Stege Nor

Nakskov sportsfiskerforening havde søndag d.4/11 2012 arrangeret en ekstratur, til Stege Nor efter de brakke Gedder.

Efter et par afbud, endte vi med 9 deltagere fordelt på 1 junior og 8 seniorer, der blev fisket vadefiskeri hele dagen igennem fra de forskellige pladser i noret, som nu tillader denne form for fiskeri, og der blev traditionen tro serveret grillpølser med brød til middag med Jakob Brun som masterchef, efter en velfortjent middagspause fortsatte fiskeriet til kl. 15 ca. Ikke alle mand fik fisk, men det resulterede i 13 gedder med den største på ca. 2,5kg.

Af Claus Christiansen

13. november 2012 af: Jakob Brun

Laksen er kommet på land, slut for sæsonen 2012

Tirsdag eftermiddag valget undertegnede og Claus Rysse at bruge et par timer i klubbens tjeneste, på at få det gode skib Laksen på land, inden vinteren rammer, så hermed er det slut for sæsonen 2012 for udlejning af Laksen.

13. november 2012 af: Jakob Brun

L.F. Mesterskab i Aborrefiskeri 2012

På en rigtig flot efterårsdag, valgte godt 40 lystfiskere sammen med familie og vender at runde efterårs ferien med at deltage i L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri i Nakskov Indrefjord, som blev afholdt for 29 gang af Nakskov Sportsfiskerforening.
Fiskeriet startede kl. 9.00 og der blev gået til med det samme, vinder fisken blev da også fanget ganske kort efter start, ellers var fiskeriet lidt spredt om formiddagen, først efter at foreningen havde serveret et par varme pøser til middag kom der gang i fiskeriet og eftermiddagen bragte flere flotte fiske til de fleste af deltagerne, kl. 14.00 stoppede konkurrencen og de 3 vindere kunne findes efter en god dag i Nakskov Indrefjord.
Vinder af L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri 2012 blev en af foreningens ”gamle junior drenge” Lars Spure Hansen der kort efter konkurrence start fangede en flot Aborre 1,225 kg.

1. Lars Spure Hansen, med en Aborre på 1,225 kg. Præmie 1000 kr.
2. Kasper Christensen, med en Aborre på 0,875 kg. Præmie 500 kr.
3. Emil Hansen, med en Aborre på 0,800 kg. Præmie 300 kr.

28. oktober 2012 af: Jakob Brun

 

Junior havmedetur

Det blev til godt 250 stk. fladfisk hvor af 135 stk. blev taget med hjem til stegepanden af de 7 juniorer, der deltog på Nakskov Sportsfiskerforenings Junior Havmedetur i weekenden, for de 7 deltagere var det for de fleste vedkommende første gang de prøvede kræfter med de flade, turen har da også været forberedt gennem længere tid på foreningens ugentlige klubaftener om onsdagen, hvor der er blevet støbt lodder og bundet perle forfang til den store guldmedalje af de unge juniorer. De 7 juniorer fik en hjælpende hånd af 4 seniorer der havde valgt at hjælpe til på dagen, og sammen med det gode skib N.H.1. af Nakskov fik alle en rigtig flot efterårs tur i et fantastisk vejr med masser af fisk.
Største fisk blev fanget af

1. Daniel Henriksen, med en fladfisk på 649 gr.
2. Oliver Hansen, med en fladfisk på 533 gr.
3. André Niemi, med en fladfisk på 449 gr.

28. oktober 2012 af: Jakob Brun

Aborrekonkurrence

Som en forløber for det åbne L.f. Mesterskab i Aborrefiskeri, som afholdes i Nakskov Indrefjord, søndag. d. 21. oktober. afholdt Nakskov Sportsfiskerforening den første Aborre konkurrence i dette efterår.

Der var mødt 15 medlemmer for at dyste om at fange den største Aborre, fiskeriet startede lidt sløvt og sammen med de kolde regnbyger var fiskeriet ikke særligt optimalt de første par timer, først hen på eftermiddagen da solen kom igennem kom der også gang i fiskeriet, der sluttede med at være ganske godt.

Vinder af konkurrencen blev følgende.

1.Præmie. Michael ”Mille” Christiansen, med en Aborre på 740 gr.

2.Præmie. Morten Hansen, med en Aborre på 469 gr.

3.Præmie. Jørgen ”Post” Sørensen, med en Aborre på 337 gr.

15. oktober 2012 af: Nikolai Munk Hjorth

Weekend tur til Møn

Nakskov Sportsfiskerforening valgte traditionens tro at tyvstarte efterårs ferien med en forlænget weekend tur til Møn, de 7 mand der valgte at gøre brug dette tilbud, fik en noget stormene tur med en hård vind fra sydøst hvilket gjorde at fiskeriet ikke blev særligt optimalt.
Fredag blev der fisket en del ved Liselund hvor der blev fanget et par Havørred, lørdag blev der prøvet til igen, men fiskeriet på kysten måtte opgives på grund af for hård vind, fiskeriet blev så flyttet til Stege Nor hvor der blev fanget 6 Gedder.

Søndag var vinden drejet og der blev igen fisket på Liselund, Pomleranden og Ålebæk strand, her blev der igen landet en del Havørred.

På turen blev der i alt fanget 17 Havørred og 6 Gedder.

Allan Frederiksen fangede 7 Havørred og der med flest, han var også den der tog den største, en flot Havørred på 1,74 kg.

15. oktober 2012 af: Nikolai Munk Hjorth

Havmedetur på Langelandsbæltet

Søndag d. 23/9 2012. Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening årets første fladfisketur på Langelandsbæltet. Turen blev som så mange gange før sejlet med det gode skib Skjold fra Onsevig. På turen var der kun 9 deltagere, hvilket nok skyldes at turen faldt sammen med DM i Fladfisk. Trods lidt vind fra morgenstunden, som der dog hurtig lagde sig kunne der bestemt ikke klages over hverken forholdene eller fiskeriet på denne flotte efterårsdag. Der kom godt med fisk ombord til alle deltagere over hele dagen, og dagens resultat blev da også rigtig flot med 195 hjembragte fladfisk til de 9 deltagere. Hvilket giver et flot gennemsnit på knap 22 fladfisk Pr. Mand.

Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:

1. Kristoffer Andreasen (Junior) 0,857kg.

2. John Christiansen 0,654kg.

3. Christen Timm 0,488kg.

24. september 2012 af: Jakob Brun

Sildetur på Øresund 2012

Søndag d. 8/9 2012 Afholdte Nakskov Sportsfisker Forening den årlige sildetur på Øresund. Turen var igen i år en stor succes, og var flot booket med 24 mand. Dagen startede i klubbens lokaler i Vejlegade med en gang morgenkaffe med tilhørende franskbrød, hvorefter bussen blev pakket og turen gik imod Vedbæk. Ved middagstid ankom det gode skib Skjold til Vedbæk havn med dagens første hold sildefiskere der havde været ude og få lidt vind i kinderne. Så var det endelig vores tur til at komme ud på det hyggelige sildefiskeri, og efter cirka en lille times sejlads var vi ved pladsen og de første sild kom i kurven. Fiskeriet startede lidt sløjt, grundet en lidt kraftig strøm, hvilket varede ved over hele eftermiddagen, men inden vi fik set os om var det tid til at sejle imod havn igen. Dagens resultat blev 552 Sild, 23 Torsk og 16 Makreller.

10. september 2012 af: Nikolai Munk Hjorth