Fladfisketur på Langelandsbæltet. 11. november 2020

Søndag d. 11/10. 2020 Afholdte Nakskov Sportsfiskerforening fladfisketur på Langelandsbæltet. Turen blev også denne gang sejlet fra Langø med skibet Amigo, med 12 deltagere ombord. Vejret på turen var bestemt ikke det bedste, hvilket også afspejlede sig i fiskeriet. En frisk vind fra Syd/Sydvest, samt strøm fra Nord gav store bølger og vanskelige forhold for deltagerne. Dagens sparsomme resultat blev kun 61 fladfisk med i havn til de 12 mand.
Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:
1. Jesper Andreasen 696gr.
2. Brian Jørgensen 634gr.
3. Allan Hartkopp 608gr.

  • : Jakob Brun

Klubmesterskab i Havfiskeri 27. september 2020

Søndag d. 27/9. 2020 afholdte Nakskov Sportsfiskerforening årets første fladfisketur på Langelandsbæltet. Turen var blevet ændret fra en Alm. Fladfisketur til at deltagerne nu skulle fiske om at blive klubmester i havfiskeri 2020. Da den planlagte klubmestertur i juni desværre måtte aflyses Pga. Corona virussen. Turen blev denne gang sejlet med skibet Amigo fra Langø. På turen var der 12 deltagere, der alle nød det flotte efterårsvejr dagen bød på, Langelandsbæltet lå faktisk spejlblankt det meste af dagen. Fangsten af fladfisk var jævnt fordelt over hele dagen. Der blev dog fanget rigtig mange småfladfisk under mindstemålet, der naturligvis staks fik deres frihed igen, samt store mængder Hvillinger der gjorde et stort indhug i deltagernes børsteorm. Dagens resultat blev 108 fladfisk med hjem til stegepanderne for de 12 deltagere. Dagens tre største fisk blev fanget af følgende:
1. Jakob Brun 774gr. Klubmester i Havfiskeri 2020
2. Henning Andreasen 740gr.
3. Tor Bentsen 692gr.

  • : Jakob Brun

Coronavirus/COVID 19 ref.

En kort beskrivelse af foreningens aktiviteter de første 8 måneder I 2020, de første par nye klubaftner som nu bliver afholdt den første torsdag i måneden var rimeligt godt besøgt, hvilket vi håber vil forsætte fremover når vi engang lukker op igen, den første buletur fra Bagenkop efter stor Torsken d. 16/2 som mange havde set frem til, blev desværre aflyst på grund af dårligt vejr, til gengæld fik vi foreningens nye hjemmeside op at køre, og vi fik lavet de sidste rettelser, vi håber i kan bruge den, det var faktisk et større stykke arbejde en man lige havde forventet sig, men i marts måned lykkedes det og vi gik live som man siger, og nu køre den, ja marts måned, marts måned hvor Coronavirussen/COVID 19 brød ud og lukke Danmark ned, vi i bestyrelsen for Nakskov sportsfiskerforening besluttede derfor på grund af dette, samt Lolland Kommunes anbefalinger om at man som forening skulle aflyser alle aktiviteter og arrangementer uanset antal deltagere, at aflyste understående arrangementer, hvilket var og er en trist beslutning, vi ikke er stolte af, men en nødvendig beslutning, det skal nævnes at Nakskov Torskefestival gennem de 68 år den har været afviklet, kun har været aflyst en gang før nemlig i 1981 på grund af dårligt vejr, så en sommer uden Nakskov Torskefestival er noget nyt for foreningen og bestyrelsen.

Følgende aktiviteter og arrangementer blev aflyst!

13. marts: Generalforsamling i klubben

15. marts: Pirke med Amigo sejles fra Onsevig

21-22. marts: Klubmesterskab i Kystfiskeri 24. marts: Bestyrelses møde

26-29. marts: Weekendtur til Møn

2. april: Klubaften

22. april: Instruktion kursus i brug af LAKSEN

26. april: Pirketur med Amigo sejles fra Onsevig

2. maj, lørdag: Hornfisketur på Nakskov fjord

14. maj: Klubaften, sommer afslutning

14. juni: Klubmesterskab i Havfiskeri

23. august: Nakskov Torskefestival 2020

VI KOMMER IGEN PÅ DEN ANDEN SIDE.

Bestyrelsen

  • : Formanden