Fridagen skulle bruges i Langelandsbæltet da der var lovet fint vejr. Sejlede til den sydlige del af bæltet og prøvede lykken, men det gav kun 4 undemålere. Så til middagstid sejlede jeg ind på lidt lavere vand og prøvede efter en pighvar, mens jeg sad og blundede lidt.😉 Ved 14 tiden sejlede jeg igen ud i renden og mødte så Rysse, der sammen med to andre stod med fisk på. Vi sejlede side om side og pludselig kommer der en bule på ekkoloddet på 4-5 meter og så var det bare ud med pirken. Jeg får ret hurtigt hug, og i knap to mil strøm, er fisken lidt tung at få op. Den kommer dog op, og efter to forsøg med gaffen, må den ind. Torsken vejede 7 kg. Prøvede efterfølgende at finde flere buler, men det var ligesom at de ikke ville lege med. Alt i alt en god dag på bæltet. Beklager det dårlige billede, men selfie og selvudløser er ikke noget jeg bruger så tit. 😉

  • : Mads Schwartz Larsen