Foreningens gode skib LAKSEN, som vi har haft glæde af siden 1968, ja i gennem de sidste 54 år har LAKSEN tjent foreningen, den er nu taget på land for vinteren, måske for sidste gang !!!

Laksen har i denne sæson KUN været lånt ud 6 gange, brugt af i alt 4 medlemmer, også lige en enkelt gang til foreningens Hornfisketur i foråret, det er simpelthen ikke godt nok ! i forhold til det store stykke arbejde bestyrelsen og et enkelt frivilligt medlem gør for at holde skibet sejlklar og i forsvarlig stand hvert år.

Derfor efterlyser vi i bestyrelsen et hold frivillige medlemmer der fremadrettet kan stå vedligeholdelsen af Laksen året i gennem, med alt hvad det nu medføre, selvfølgelig sammen med bestyrelsen på sidelinjen, hvis disse ikke findes henover vinteren, bliver Laksen stående på land i 2023, hvor efter bestyrelsen senere tager en beslutning om et evt. salg af skibet.

Lad dog ikke dette ske og meld dig med din hjælp og være med til at fastholde Laksen i Nakskov Sportsfiskerforening.

VI SIGER TAK FOR DENNE SÆSON, OG ET STORT TAK, TIL ALLE DER HAR VÆRET MED TIL AT HOLDE LAKSEN SEJLENE I 2022, OM VI SES TIL FORÅRET 2023 ER NU OP TIL JER. KNÆK OG BRÆK.

Til sidst en avis artikel fra 1968 den gang foreningen fik Laksen og denne blev navngivet.

  • : Formanden